24 / 04 / 2024

Önder Keleş Yapı İnşaat iletişim

Önder Keleş Yapı İnşaat iletişim

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Sadıç tarafından kuruldu.

Asyaka Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyaka Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abubekir Keleş ve Furkan Kaya ortaklığında kuruldu.

Emekli maaşında seyyanen zam düğümü: 8 bin 77 lira ek ödeme yapılacak mı? Kamu-Sen'den emekliye seyyanen zam talebi! 

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, emekli maaşlarına yapılan yüzde 25'lik zamın yetersiz olduğunu belirterek seyyanen zam talebinde bulundu. 2023 emekliye seyyanen zam var mı? İşte ayrıntılar...

Mustafa Keleş kimdir? Mustafa Keleş nereden mezun oldu?

Mustafa Keleş kimdir? Mustafa Keleş hangi mesleği yapıyor? Mustafa Keleş nereden mezundur? İşte detaylar!

Önder Türkkanı kimdir? Önder Türkkanı nereden mezun?

Önder Türkkanı ne iş yapıyor? Önder Türkkanı hangi mesleği yapıyor? Önder Türkkanı nereden mezundur? İşte detaylar!

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Ağar, Muhammet Fatih Han ve Oğuz Keleş ortaklığında kuruldu.

Zarina Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zarina Yapı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali İlya Sarı, Esra Çokgezen ve Sultan Keleş ortaklığında kuruldu. 

Fk Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fk Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Keleş tarafından kuruldu.

Hfr Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hfr Yapı Anonim Şirketi Sarıyer'de Mecit Alaısavy, Kerem Savaş Keleş, Hakime Furkan Alaısavy ve Merve Keleş ortaklığında kuruldu.

Royal Class Yapı Gemi İnşa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Royal Class Yapı Gemi İnşa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Ramazan Keleş tarafından kuruldu.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Pangaea Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pangaea Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Halkalı'da Tunahan Önder tarafından kuruldu.

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. açıldı!

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. bugün Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Önder Sönmez ve Nurettin Sönmez ortaklığında açıldı.

Önder Keleş Yapı İnşaat iletişim Haberi

Önder Keleş Yapı İnşaat iletişim

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1_ İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayollu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser,...