26 / 04 / 2024

Önem ve Serhan Oğuz çifti

Önem ve Serhan Oğuz çifti

Deniz ve doğa tutkunu Önem ve Serhan Oğuz çifti, deprem ve koronavirüs riski sebebiyle yaşamlarının büyük bir bölümünü, Tuzla Marina'ya demirledikleri teknelerinde sürdürüyor.

İkinci el araç ve gayrimenkul alım-satımında yeni dönem! Yönetmelik değişti, bakın yeni düzenlemeler neler getiriyor?

Gayrimenkul ve ikinci el araç ticaretinde yeni dönem başlıyor. Uzmanlar yeni dönemde güven ve şeffaflığın ön planda olacağını belirtiyor.

Emekli maaşını Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank'tan alanlara 3 ay ödemesiz 100.000 TL ihtiyaç kredisi!

Emekli vatandaşlar için özel bir fırsat: 3 aylık ödemesiz dönem ve 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır. Bu kampanya, belirli koşullar çerçevesinde, emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamalarını destekleyen özel bir kredi fırsatı sağlamaktadır.

2023 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınav tarihi açıklandı: Bekçi sınavı ne zaman, saat kaçta yapılacak? 

Bu yıl 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınav tarihi belli oldu. Polis Akademisi Başkanlığı, sınavın tarihini ve saatini açıkladı. İşte başvuru detaylarına ilişkin tüm merak edilenler...

86 milyon vatandaşı ilgilendiriyor! Ehliyet ve kimliklerde resmen yeni dönem başlıyor!

Tam tamına 86 milyon vatandaşı ilgilendiriyor... Ehliyet ve kimliklerde resmen yeni dönem başlıyor... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Yanlış yazılan faturalar iade edilecek! İşte tüm detaylar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğal gaz faturaları için duyurduğu karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Doğal gazda 1 ay faturasız dönem ve 25 metreküplük indirimin detayları vatandaşlar tarafından merak edilirken tüm ayrıntılar da netleşti. İşte tüm detaylar...

Hankare İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Hankare İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhan Kemal Ercan ve Serhan Sedat Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Manavlarda yeni dönem! Sebze ve meyveyi artık böyle alacaksınız! Duyunca inanamayacaksınız!

Manavlarda yeni dönem başladı. Artık manavdan sebzeyi ve meyveyi böyle alacaksınız. İşte detaylar!

Ünlü analist Bitcoin için 37 bin dolar dedi ve zamanı açıkladı!

Dünyaca ünlü analist, önümüzdeki dönem ve Bitcoin fiyatının ne zaman 37.000 dolara ulaşacağı hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Polis adayları dikkat! 28. Dönem POMEM mülakat yeri ve tarihi açıklandı! İşte ayrıntıları...

28. Dönem POMEM mülakatlarının tüm detayları belli oldu. Polis Akademisi mülakata girecek adayların mülakat yerlerini ve tarihlerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Emser Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emser Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Oğuz ve Serhan Gürsu ortaklığında kuruldu.

Masal Enerji Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masal Enerji Danışmanlık Sanayi Ticaret Ticaret  Limited Şirketi Sancaktepe’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Kızıl ve Serhan Kızıl tarafından kuruldu.

Depreme karşı doğru müteahhitlik ve sıkı denetim hayati önem taşıyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren Bingöl depremi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Depreme karşı doğru müteahhitlik ve sıkı denetim hayati önem taşıyor" dedi.

Mistral GYO 2020 4. dönem sorumluluk beyanları ve finansal raporu!

Mistral GYO'nun 2020 yılı 4.dönem sorumluluk beyanları ve finansal raporu KAP'ta yayınlandı.

Önem ve Serhan Oğuz çifti Haberi

Önem ve Serhan Oğuz çifti

Bir girişim ve yatırım firmasında yönetici olan Serhan Oğuz ile özel bir okulda müdürlük görevini yürüten eşi Önem Oğuz, oğulları Can'ın adını taşıyan teknelerinde metropolün gri yaşantısını adeta maviye çevirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Önem ve Serhan Oğuz çifti, marinaya yakın bir konumda evleri olmasına rağmen, insanların evlerine kapandıkları koronavirüs döneminde "kaplumbağanın kabuğu" dedikleri teknelerinde yaşamayı tercih etti. Deprem riskinin de varlığı, denizde yaşamı Oğuz çifti için cazip duruma getirdi.

Oğuz çifti, trafik stresinden uzak, deniz ve doğa ile iç içe bu yaşam stiliyle kendi komşularını da seçebilme imkanı da elde etti.

- "Teknede yaşam sürprizlerle dolu"

Önem Oğuz ve 30 senelik eşi Serhan Oğuz, arkalarında bıraktıkları metropol yaşamından, teknede yaşama geçiş hikayelerini, Anadolu Ajansı muhabirine anlattı.

30 senedir eğitim camiasının içinde olan...