19 / 04 / 2024

Ünlü analist Bitcoin için 37 bin dolar dedi ve zamanı açıkladı!

Ünlü analist Bitcoin için 37 bin dolar dedi ve zamanı açıkladı!

Dünyaca ünlü analist, önümüzdeki dönem ve Bitcoin fiyatının ne zaman 37.000 dolara ulaşacağı hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.



Bitcoin (BTC) fiyatının mümkün olan en düşük seviyeye yakın olup olmadığı veya mevcut döngüde dibi görüp görmediği uzun süredir tartışılıyor. Kripto para birimindeki çöküş piyasa durumunu daha da kötüleştirdi. Ardından FED'in açıklaması olaya renk kattı.

 Ünlü analist Bitcoin için 37 bin dolar dedi ve zamanı açıkladı!

Coin Türk'ten Alican Ülker'in haberine göre; 2023 yaklaşırken analistler, en iyi kripto para biriminin (BTC) dibe yaklaştığına dair net işaretler göstermesini bekliyor. BTC'nin 2023'te nerede olacağı ve yıla başladığı 30.000 dolar seviyelerine dönüp dönemeyeceği sorusu cevap aramaya devam ediyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön