19 / 04 / 2024

Onikişubat Belediyesi satılık arsa ihaleleri

Onikişubat Belediyesi satılık arsa ihaleleri

Onikişubat Belediyesi, Ilıca Mahallesi'ndeki 6 bin 280,24 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 31 Temmuz'da yapılacak..

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

Ev almak isteyenler ve kiracılar dikkat! Satılık ve kiralık konutlarda fiyatlar geriliyor

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Şubat 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Peki satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Onikişubat Belediyesi'nden 3.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Onikişubat Belediyesi'ne ait olan Karamanlı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 998 bin 588,65 TL bedel ile satışa çıkarıldı.  İhale 21 Mart 2019 Perşembe günü saat 14:00'de gerçekleşecek. 

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Onikişubat Belediyesi'nden 4.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Onikişubat Belediyesi, Hacı Bayram Veli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Kahramanmaraş Onikişubat'ta 4.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Onikişubat Belediyesi, Ilıca Mahallesi'ndeki 6 bin 280,24 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 31 Temmuz'da yapılacak..

Onikişubat Belediyesi'nden 6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Onikişubat Belediyesi,  Karamanlı Mahallesi'ndeki 2 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 19 Haziran'da gerçekleşecek..

Satılık konut fiyat endeksi Şubat'ta yüzde 0,85 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye genelinde 81 şehrin tamamını kapsayacak nitelikteki Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi açıklandı.

Onikişubat Belediyesi'nden 5.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Onikişubat Belediyesi Hasancıklı Mahallesi'nde inşaat ve kiralama işi ihale ediyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık!

Makro İnşaat ve TOKİ işbirliğiyle inşa edilen Park Mavera 3 projesi Şubat 2020 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık daire fiyatları 213 bin TL'den başlıyor.

Onikişubat Belediyesi satılık arsa ihaleleri Haberi

Onikişubat Belediyesi satılık arsa ihaleleri

Onikişubat Belediye Başkanlığı tarafından Ilıca Mahallesi'nde yer alan 6 bin 280,24 metrekare büyüklüğündeki gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 4 milyon 710 bin 180,00 TL olarak belirlenen gayrimenkulün ihalesi 31 Temmuz'da gerçekleşecek.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Onikişubat Belediye Başkanlığından:

1 - Mülkiyeti Onikişubat Belediyesine ait İlimiz Ilıca Mahallesi 251 ada 2 nolu parselde kayıtlı 6280,24 m2'lik tam taşınmaz 19/06/2018 tarihli ve 2018/608 sayılı Belediye Encümen kararına istinaden satılacaktır.

2 - İhale 31 TEMMUZ 2018 SALI günü saat 14:00'de Akçakoyunlu Mah. Şekerdere Cad. No: 18/1 Onikişubat/Kahramanmaraş adresinde bulunan Belediye Hizmet Binamızın Encümen Toplantı Salonunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca ''Açık Artırma Usulü İhale Yoluyla'' yapılacaktır.

3 - İhale ile satılacak olan taşınmazın Muhammen Bedeli 4.710.180,00 TL (Dört milyon yedi yüz on bin...