27 / 04 / 2024

onlife pendik nerede

onlife pendik nerede

Anadolu Yakası’nın yeni yatırım merkezlerinden biri olan Pendik’in prestijli projeleri Winlife ve Onlife'ın lansmanı bugün yapıldı...

MSY Nefes projesi nerede?

MSY Nefes Pendik projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte MSY Nefes Pendik projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede?

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Zeruj Mall Pendik'e nasıl gidilir? Zeruj Mall Pendik nerede?

Zeruj Mall Pendik'e nasıl gidilir ve Zeruj Mall Pendik nerede sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Zeruj Mall Pendik'e nasıl gidilir ve Zeruj Mall Pendik nerede sorularının yanıtları...

Tam Pendik nerede?

Tam Pendik projesinde ilk etap 129 konuttan meydana geliyor.  Toplamda 700 konuttan oluşan projede satışlar devam ediyor. Peki Tam Pendik nerede?

DKD Metro nerede?

Pendik Kurtköy'de DKD Metro projesinde dairelerin satış fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Peki DKD Metro nerede?

Pendik Lens İstanbul nerede?

33 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Lens İstanbul projesinde  anahtar teslimleri yakında başlayacak. Peki Pendik Lens İstanbul nerede?

Pendik Bahadır 148 ulaşım!

Bahadır 148 projesinde satışlar başladı. Pendik'te ye ralan projede 2+1 ile 3+1 daireler bulunuyor. Peki proje nerede yer alıyor. İşte Pendik Bahadır 148 ulaşım...

Hak Yapı Onlife ve Winlife yatırımcılarına kazandırıyor!

Hak Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde hazırladığı kampanyalarla yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor..

Winlife ve Onlife'ta kazandıran kampanya dönemi!

Hak Yapı, başlattığı kampanya ile Pendik’te hayata geçirdiği Winlife'ta kira garantisi ve Onlife'ta ise ödeme kolaylığı sunuyor..

Onlife ve Winlife Evleri'nde kampanyalı ödeme fırsatı!

Hak Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Winlife ve Onlife projelerinde kampanya hazırlandı. Winlife'ta 24 ay 2 bin TL kira garantisi, Onlife'ta ise 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor..

Hak Yapı'dan Winlife ve Onlife'ta ödeme kolaylığı!

Hak Yapı, Pendik’te inşa ettiği Winlife ve Onlife projelerinde ödeme kolaylığı sunuyor. Onlife’ta 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunulurken, Winlife’ta ise 24 ay 2 bin TL kira garantisi sunuluyor..

Onlife Pendik fiyat listesi!

Hak Yapı Pendik'te 429 daire ve 14 ticari üniteden meydana gelen Onlife Pendik projesini inşa ediyor. Projede daireler 2020'de teslim edilecek..

Pendik Onlife daire fiyatları 2018!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, E-5 ve TEM otoyoluna ise 4 kilometre mesafede bulunan  Pendik Onlife projesinde ev fiyatları 316 bin TL'den başlıyor..

onlife pendik nerede Haberi

onlife pendik nerede

Markalı konut sektöründe adından başarıyla söz ettiren Hakyapı, Anadolu Yakası’nda inşası devam eden 2 projesinin lansmanını bugün Onlife satış ofisinde gerçekleştirildi. 

Anadolu Yakası’nın yeni yatırım merkezlerinden biri olan Pendik’in prestijli projeleri Winlife ve Onlife, gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Hakyapı kalite ve güvencesiyle satışlarına başladı.

Projelerin tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Hakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yıldırım;"Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz tüm konut ve ofis projelerine büyük talepler gördük. Özellikle Pendik gibi gelişen bir bölgede yatırımcılardan aldığımız tepkilerden çok memnun kaldık. Dolayısıyla bu yoğun ilgiye karşılık vermek için bu bölgede yatırım yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Yıldırım sözlerine " Sektörde bildiğiniz gibi durgunluk yaşanıyor. Sadece eve ihtiyacı olanların ev aldığı bir dönemdeyiz. Biz Hakyapı olarak İstanbul’da orta ve alt gelir grubunun...