29 / 03 / 2024

Onlife ve Winlife'ın lansmanı yapıldı! 60 ay 0 faiz!

Onlife ve Winlife'ın lansmanı yapıldı! 60 ay 0 faiz!

Firma: Hak Yapı

Anadolu Yakası’nın yeni yatırım merkezlerinden biri olan Pendik’in prestijli projeleri Winlife ve Onlife'ın lansmanı bugün yapıldı...



Markalı konut sektöründe adından başarıyla söz ettiren Hakyapı, Anadolu Yakası’nda inşası devam eden 2 projesinin lansmanını bugün Onlife satış ofisinde gerçekleştirildi. 

 

Anadolu Yakası’nın yeni yatırım merkezlerinden biri olan Pendik’in prestijli projeleri Winlife ve Onlife, gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Hakyapı kalite ve güvencesiyle satışlarına başladı.

 

Onlife ve Winlife ın lansmanı yapıldı! 60 ay 0 faiz!

 

Projelerin tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Hakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yıldırım;"Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz tüm konut ve ofis projelerine büyük talepler gördük. Özellikle Pendik gibi gelişen bir bölgede yatırımcılardan aldığımız tepkilerden çok memnun kaldık. Dolayısıyla bu yoğun ilgiye karşılık vermek için bu bölgede yatırım yapmaya devam edeceğiz." dedi.

 

Yıldırım sözlerine " Sektörde bildiğiniz gibi durgunluk yaşanıyor. Sadece eve ihtiyacı olanların ev aldığı bir dönemdeyiz. Biz Hakyapı olarak İstanbul’da orta ve alt gelir grubunun konut talebine yanıt vermeye çalışan bir firmayız.Hem kalitesi hem lokasyonu ile İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Pendik’te ayrıcalıklı projeler inşa ediyoruz ve bunu ulaşılabilir fiyatlarla müşterimize sunuyoruz. Bu nedenle tercih ediliyoruz. Ufak tanıtımlar yaparakta yatırımcılarımıza ulaşabiliyoruz" şeklinde devam etti.

WİNLİFE’TA FİYATLAR 316 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

İstanbul’un dinamik iş yaşamına uygun tasarlanan Winlife projesinde  aileler için de lüks ve konforlu daire seçenekleri sunuluyor. Proje 4 bin 572 metrekare arsa alnına sahip. 

 

1+1 ve 2+1’den oluşan daire seçenekleri bulunan Winlife’ta 1+1 dairelerin fiyatı 316 bin TL’den başlıyor. Projede teslimde 24 ay kira garantisi sunuluyor.

 

 Onlife ve Winlife ın lansmanı yapıldı! 60 ay 0 faiz!

 

İş hayatına prestij katmak isteyenlerin öncelikli tercihi olan Winlife’ta, ofis veya home-ofis konseptinde 142 daire yer alıyor. Kalite ve konforun en üst seviyede tutulduğu projede daireler 67 metrekare ile 116 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

 

Winlife'tan, metro ile Kadıköy’e, İDO ile Yenikapı’ya, E-5 ve TEM otoyoluyla İstanbul ‘un her yerine; yanı başındaki Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden de dünyanın her köşesine kolay ulaşılabiliyor. Winlife, Osman Gazi Köprüsü’ne ve 3. Köprü Bağlantı Yoluna yakınlığıyla bölgenin en ulaşılabilir projesi olarak ön plana
çıkıyor.


ONLİFE’TA DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM SUNULUYOR

İstanbul'un oksijen oranı en yüksek bölgesi olan Aydos’ta hayata geçirilen Onlife, yatırımcılarına doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor. Proje 429 daireden meydana geliyor. 

 

 Onlife ve Winlife ın lansmanı yapıldı! 60 ay 0 faiz!

Konforlu ve lüks 2+1, 3+1, 3+1 teraslı konut tiplerinin yer aldığı projede daireler 85 metrekare ile157 metrekare arasında değişiyor. Şehir içi ulaşım açısından büyük avantaja sahip bir lokasyonda konumlanan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, E-5 ve TEM otoyoluna ise 4 km mesafede yükseliyor.

 

2020’nin Ocak ayında teslim edilmesi hedeflenen Onlife’ta 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor.

 

http://www.hakyapiinsaat.com/


Geri Dön