20 / 04 / 2024

Ons Es İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres 

Ons Es İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres 

Ons Es İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sustam tarafından kuruldu.

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında faiz indirimi için bekleyecek zamanının olduğunu açıklamasının ardından ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın için rekor tahminler ortaya çıktı. 

Altında rüzgar tersine döndü! Yükseliyor! Ons altın tekrar 2 bin doların üzerinde! 16 Şubat 2024 altın fiyatları

Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Ons altın tekrar 2 bin doların üzerinde işlem görüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Şubat 2024 gram altın kaç TL? 16 Şubat 2024 altın fiyatları.

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu'ndan 2024 yılı için ons altın ve dolar beklentisi!

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu herkesin merakla araştırdığı, 2024 yılı için ons altın ve dolar tahminini açıkladı.

Altın fiyatları rekor tazeledi! Ons altın 2 bin dolar! Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları yeni günde rekor tazeledi. Ons altın 2 bin dolar olurken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba 2023 altın fiyatları. 

Ons altın 2.000 doları geçti! Altın fiyatları uçmadı resmen füze gibi fırladı! 28 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

28 Ekim Cumartesi günü altının ons fiyatı 2000 doları geçti. Sabah saatlerinde ons altın 2006 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın, yarım ve tam altın bugün ne kadar oldu? 28 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Gram altın fiyatlarında tarihi rekor seviyesi, Ons altın fiyatları 1990 dolara kadar yükseldi

Gram altın rakamları, ons altındaki artışınaldığı destek ile tarihi rekor seviyesini 1826 Türk lirasına çekti. Buna göre de Ons altın rakamları ise, 1990 dolara kadar çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Taşbaşı ve Fazlı Metehan Nazlı ortaklığında kuruldu.

Ons altın 1.900 doların altında! Altın resmen yerle bir oldu! Acil bakın! 27 Eylül Çarşamba altın fiyatları

27 Eylül Çarşamba altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın bugün 1898 seviyesi ile 1900 doların altına geriledi. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın kaç TL? 27 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Ons altın  kritik seviyede! Gram altın kan ağlıyor! Yatırımcılar acil baksın! 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününe düşüşle başladı. Ons altın 1914 ile kritik seviyede işlem görürken grama altın kan ağlıyor. Yatırımcılar acil basksın. 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları.

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

Es Konsept Mobilya Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Es Konsept Mobilya Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Emre Delican tarafından kuruldu.

Ons altın 3.5 ayın dibinde! Altın Kahini İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi! Çarşı pazar karışacak

Fed faiz kararını açıklamasının ardından ons altın 3,5 ayın dibine geriledi. 1893 dolara kadar gerileyen altının ons fiyatı karşısında İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi. Çarşı pazar karışacak...

Uzman isimden yatırımcılara ikaz! Ons altın fiyatları yakında...

Gram altının son dönemlerdeki çıkışları vatandaşı tedirgin ederken, bu çıkışların daha ne kadar süreceği, Uzman isim Hatice Kolçak tarafından yapıldı. Kolçak, ons altın fiyatlarında mutlu eden haberlerin yakında geleceğini ifade etti.

Ons Es İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres  Haberi

Ons Es İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres 

Ons Es İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sustam tarafından kuruldu.

Ons Es İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a. Şirket her alanda inşaat yapar, taahhütlerde bulunur, siteler kurar, kooperatif inşaatları fabrika binaları yapar inşaata bağlı olarak arsalar araziler alır bunları parselasyonunu yaptırır gerekirse parsel parsel satar. b. Arsa ve inşaat işlerinde komisyonculuk yapar aldığı arazileri imara açar parselasyonunu yapar ayrı ayrı satar. c. Şirket mevzuna uygun olarak her türlü gayrimenkul alabilir imal ve inşa edebilir ettirebilir kiralar kiraya verebilir ve gerektiğinde satabilir. d. Şirket mevzuna uygun olarak şirketin ve üçüncü şahısların borç ve alacaklarını teminen ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları verebilir ipotek rehin kefalet ve diğer teminatları alabilir...