28 / 03 / 2024

ONS İncek satılık fiyatları

ONS İncek satılık fiyatları

İçerisinde toplam 992 adet daire bulunan ONS İncek fiyat listesine göre daireler 308 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarını bekliyor. Projede satışlar devam ediyor...

Ons altın kritik seviyede! Altın fiyatları düşüyor...

Geçtiğimiz hafta 2 bin dolar seviyelerini geçen altının onsu yeni haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın güç kaybetmeye devam ediyor. Peki bugün altının onsu ne kadar?

Ons altın yön arayışında: Düşecek mi, yükselecek mi?

Altının onsu 2 bin dolar seviyelerine ulaştıktan sonra dün düşüşe geçti. Sabah güne 1979 dolardan başlayan ons altın kapanışa doğru Antalya zirvesi sonrasında atak yaprak tekrar 2 bin dolar seviyesine yükseldi. Peki bugün altının onsu kaç dolar?

Ons altın geri çekildi! Bu düşüş devam edecek mi?

Altının onsu geçtiğimiz haftalarda, Ukrayna krizi ile ilgili gelen açıklamaların ardından sert yükselirken 1940 dolara yükseldi. Bir hafta sonra ise 1880 bandında işlem gören ons altın 2 bin dolar seviyelerine ulaştıktan sonra çöküşe geçti. Ons altın şu anda 1978 dolardan işlem görüyor.

Ons altın ne zamana kadar yükselecek? 3 bin dolar beklentisi gerçek mi oluyor?

Altının onsu geçtiğimiz haftalarda, Ukrayna krizi ile ilgili gelen açıklamaların ardından sert yükselirken 1940 dolara yükseldi. Bir hafta sonra ise 1880 bandında işlem gören ons altın şu anda 2 bin dolar seviyesini geçti.

Ons altın 2 bin dolar sınırında: Yükseliş devam edecek mi?

Altının onsu geçtiğimiz haftalarda, Ukrayna krizi ile ilgili gelen açıklamaların ardından sert yükselirken 1940 dolara yükseldi. Geçtiğimiz hafta ise 1880 bandında işlem gören ons altın 1990 dolar seviyesine kadar çıktı...

Son dakika! Altında beklenen hamle: Ons altın fırladı, gram altın tozu dumana kattı...

Son dakika verilerine göre, altının onsu yüzde 1,07 yükselişle rekora bir adım daha yaklaştı. Ons altın şu anda 1958 dolardan işlem görüyor. İşte altın fiyatlarında son durum...

Nefesler kesildi: Altın fiyatlarının seyri değişti! Ons altın 1945 dolar...

Altının ons fiyatı geçen hafta, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Ons altın güne 1,937 dolardan başlarken şuanda zirveye tırmanıyor. İşte son dakika ons altın fiyatı.

Ons altında kritik seviye! 4 Mart 2022 ons altın fiyatı!

Altının ons fiyatı geçen hafta, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Ons altın bugün ise güne yükselişle başlayarak 1,937 dolardan işlem görüyor.

Ons altın dalgalanıyor! 3 Mart 2022 ons altın fiyatı!

Altının ons fiyatı geçen hafta, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Ons altın bugün ise güne düşüşle başlayarak 1,925 dolardan işlem görüyor.

Ons altın kritik seviyede! Altın fiyatları ne olacak?

Altının ons fiyatı geçen hafta, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Ons altın bugün ise güne yükselişle başlayarak 1,936 dolardan işlem görüyor.

Paradıgm Projectıons Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Paradıgm Projectıons Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saqıb Najam Malık tarafından kuruldu.

Ons altında sert dalga! Altın düşüşe mi geçiyor?

Altının ons fiyatı geçen hafta, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Ons altın bugün ise güne düşüşle başlayarak 1,905 dolardan işlem görüyor.

Altından sonra gümüşe hücum! Ons gümüş 25 dolara ulaştı!

Rusya Ukrayna arasında yaşanan gerilim gümüş fiyatlarını uçurdu. Yatırımcılar piyasalarda riskten kaçmak için gümüşe yönelmeye başladı. Ons gümüş son zamanların zirvesine ulaştı. İşte ayrıntılar...

ONS İncek satılık fiyatları Haberi

ONS İncek satılık fiyatları

Ankara İncek bölgesinde inşa edilen ONS İncek fiyat bilgilerinden bahsetmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projede 15 Kasım'a kadar geçerli bir kampanya yer alıyor. 


ONS İncek Ankara'da; yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, otopark, güvenlik mevcut. Projede firma bünyesinde 30 aya kadar sıfır faizle vadelendirme yapılıyor. 


Dairelerin 2016 yılının Haziran ayında teslim edileceği ONS İncek fiyat listesi kapsamında dairelerin başlangıç fiyatı 308 bin TL olarak belirlendi. Projede satışlar devam ediyor. 

Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandığı İncek ONS projesi,  41, 43 ve 45 katlı 3 bloktan oluşuyor. 


ONS İnşaat tarafından hayata geçirilen ONS İncek fiyat bilgilerine göre 1 oda 1 salon daireler 308 bin...