18 / 04 / 2024

onur öngün g20 yorumu

onur öngün g20 yorumu

G20 zirvesi dünya liderlerini Türkiye’de bir araya getirmekle kalmadı küresel yatırımcıların ilgisini de Antalya’ya çekti. Gayrimenkul uzmanları, özellikle Çinli yatırımcılarla gerçekleştirilebilecek işbirlikleriyle yapılabileceği görüşünde.

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdüren Onur Özalp, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü oldu. Onur Özalp'ın yerine Peker GYO Genel Müdürü olarak Murat Oktay atandı. Peki Peker GYO Murat Oktay kimdir?

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Savaş tarafından kuruldu.

Reel sektörden şok uyarı: Döviz kıtlığı devam ederse fabrikalar kapısına kilit vuracak, seri iflaslar gelecek!

Seçimler öncesi döviz kurlarının ekonomik önlemlerle baskılanması, sanayici ve ihracatçıları isyan ettirdi. Dövize erişimin giderek zorlaşması reel sektör üzerinde maliyet baskısı yaratırken, sanayiciler bir an önce finansal döngünün bir an önce normalleşmesini istiyor.

Onur Topaç Kimdir?

Onur Topaç kimdir? Onur Topaç’ın mesleği nedir? Onur Topaç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Onursan Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Tekstil Reklam Makina Limited Şirketi kuruldu!

Onursan Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Tekstil Reklam Makina Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Gönül tarafından kuruldu.

İstra İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstra İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Onur Eraydın ve Doğan Güneş ortaklığında kuruldu.

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ömer Tolgahan Akyüz tarafından kuruldu.

40 yıllık emlak sektörü yöneticisindan piyasa itirafı: Aşırı yükselen fiyatlar...

Konut piyasasında yaşanan fiyat dalgalanmaları, yüksek inşaat maliyetleri, talebin artıp arzın düşmesi sektörü kısır döngünün içine soktu. Emlak sektöründe 40 yılını geçiren Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ilginç bir itirafta bulundu.

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akgün tarafından kuruldu.

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üstüngün tarafından kuruldu.

Ortak Emek Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ortak Emek Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar’da  11 milyon  TL sermaye bedeli ile Murad Özgür Eraydın Doğan Güneş  ve Mustafa Onur Eraydın tarafından kuruldu.

Rayada Investment Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Rayada Investment Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Esrüngün tarafından kuruldu.

onur öngün g20 yorumu Haberi

onur öngün g20 yorumu

Arap coğrafyasındaki yüksek hacimli yatırım harcamaları, Ortadoğu’daki karışıklıktan kaçanların güvenli liman olarak Türkiye’yi görmeleri ülkemizin son yıllarda yabancı yatırımcıların uğrak durağı olmasını da beraberinde getirdi. Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün’e göre ise yeni döneme Çinli milyarderler damga vuracak.


Türkiye’nin G20 Zirvesi’nde muhteşem bir ev sahipliğine imza attığını belirten Öngün, “Böylesine zorlu bir organizasyonu bu denli profesyonelce düzenlemek gerçekten çok büyük bir başarı. Zirve sayesinde Türkiye, yazılı, görsel ve sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.  Uluslararası alanda Antalya’nın tanıtımı milyar dolarlarla ifade edilen bir reklam kazandı. Şimdiye kadar ABD, Kanada gibi büyük ülkeleri yatırım için tercih eden Çinli milyarderlerin gözü yeni yatırımları için Antalya’da cazip fırsatları kolluyor” dedi.


Antalya’nın marka değeri artıyor

Çin’in 596 milyarder ile milyarder sayısı 537...