18 / 04 / 2024

Orçun Ersan ACE Mimarlık

Orçun Ersan ACE Mimarlık

Park Oran konut projesi ve Roketsan binalarını tasarlayan ACE Mimarlık’ın ortağı olan Orçun Ersan kimdir? ACE Mimarlık projeleri nelerdir? İşte Orçun Ersan'ın biyografisi ve ACE Mimarlık projeleri...

Rog Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Rog Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Orçun Gözaydın tarafından kuruldu.

ŞOK’ta yeni indirim furyası! Ace ultra yoğun çamaşır suyu 84,90 TL’ye, Singer buhar kazanlı ütü 2 bin 499 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’a bugün yeni indirimler geliyor. Buna göre, Ace ultra yoğun çamaşır suyu 84,90 TL’ye, Singer buhar kazanlı ütü 2 bin 499 TL’ye düştü. İşte 13 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Awas Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awas Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulalim Erdoğan, Orçun Abak ve Ufuk Samed Yıldırım ortaklığında kuruldu.

ŞOK Market'te 4 kg yoğun çamaşır suyu 47 TL'ye, peçete 10 TL'ye, Ace Klasik 33 TL'ye düştü!

ŞOK Market haftanın indirimlerini duyurdu. Bu kapsamda, 4 kg yoğun çamaşır suyu 47 TL'ye, peçete 10 TL'ye, Ace Klasik 33 TL'ye düştü. İşte detaylar...

Orse Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orse Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Süroğlu ve Serdar Akdana ortaklığında kuruldu.

Sarva Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sarva Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Bağcı Övür, Mete Övür, Müge Oğlakcıoğlu ve Orçun Oğlakcıoğlu ortaklığında kuruldu.

One Outdoor Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Outdoor Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin  TL sermaye bedeli ile Orçun Erkoç tarafından kuruldu.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

Orçun Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Orçun Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Taha Ak tarafından kuruldu.

Optimistik İnşaat Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimistik İnşaat Makina Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Oğuz Çetin ve Orçun Aydın ortaklığında kuruldu.

Althanisahin İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Althanisahin İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Kartal’da 200 bin sermaye bedeli  ile Hasan Orçun Şahin tarafından kuruldu.

Kartala Turizm Otelcilik Tarım Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kartala Turizm Otelcilik Tarım Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir’de 60 bin TL sermaye bedeli  ile Orçun Kutluad, Mehmet Ali Köseoğlu, Ayhan Soysal ve Atilla Kuduoğlu tarafından kuruldu.

Şehristan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şehristan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Karatepe ve Şaban Orçun Kalkan ortaklığında kuruldu.

Orçun Ersan ACE Mimarlık Haberi

Orçun Ersan ACE Mimarlık

Orçun Ersan kimdir?

Orçun Ersan, 1978 yılı Ankara doğumlu. 2002 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi (GÜMMF) Mimarlık Bölümü’nden mezun olarak ACE Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi’ne ortak oldu. 


ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde “Avrupa Birliği Uyum Sürecinde Mimarlık Mevzuatının AB Normlarına Adaptasyonu; Bir Söylem Analizi” başlıklı teziyle yüksek lisans çalışmalarına katıldı. 


Orçun Ersan, Türkiye Mühendisler Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) komisyonlarında aktif olarak yer almış, Türk Serbest Mimarlar Derneği'nde 12. dönem yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmıştır. 


Çeşitli yarışmalarda dereceleri olan Orçun Ersan, son olarak D-8 Projesi ile 2010 yılında proje dalında Ulusal Mimarlık Ödülü’ne aday gösterilmiştir. Halen ACE Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi’nde Yönetici Mimar olarak faaliyetlerine devam etmektedir.


Orçun Ersan’ın öne çıkan projesi Aktif Metropolitan Hotel:

Kentlerin ete kemiğe bürünmesinde, imar mevzuatı diye...