26 / 04 / 2024

Ordu-Giresun Havalimanı açılış ne zaman

Ordu-Giresun Havalimanı açılış ne zaman

Avrupa ve Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'nın resmi açılışının, bir olumsuzluk yaşanmaması durumunda bu ay sonu yapılması planlanıyor..

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

Gülben Ergen, Ordu’da anaokulu açtı!

Ordu'da anaokulu açılışı gerçekleştirilen sanatçı Gülben Ergen, hedeflerinin 81 ilde 81 anaokulu yapmak olduğunu açıkladı.

İstanbul Yeni Havalimanı açılışına saatler kaldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda devlet başkanının katılımıyla bugün hizmete açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına dakikalar kaldı. Dünya liderleri açılış törenine katılmak için İstanbul'da gelmeye başladı...

Yeni Havalimanı açılışında HAVAİST otobüsleri hizmet verecek!

Bugün açılışı gerçekleşecek İstanbul Yeni Havalimanı'na gidecek misafirler HAVAİST otobüsleri tarafından havalimanı otoparkından etkinlik alanına taşınacak.

İstanbul Yeni Havalimanı açılıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çok sayıda devlet başkanının katılımıyla saat 16.30'da hizmete açılıyor...

İstanbul Yeni Havalimanı açılışı için anma pulu!

Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak ve 29 Ekim'de ilk etabı açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni için anma pulu bastırıldı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına 18 gün kaldı!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı açılış için gün sayıyor. İşte 18 gün sonra açılacak havalimanından son durumlar...

Yeni Havalimanı açılışına Alman müteahhitler davet edilsin!

İstanbul'daki yeni havaalanının 29 Ekim'deki açılış törenine Alman Cumhurbaşkanı ile Alman Başbakanı mutlaka davet edilmeli...

Yeni Havalimanı açılışı 1 Ocak'a mı ertelendi?

İstanbul Yeni Havalimanı büyük göçe hazırlanıyor. Açılış öncesi 9 bin kişi ve 10 uçak ile 3 entegre deneme yapılıp, havalimanı tüm bileşenleriyle test edilecek. Peki, Yeni Havalimanı açılışı 1 Ocak'a mı ertelendi?

Ordu-Giresun Havaalanı'nda dolgu çalışması başladı!

Denize dolgu yöntemiyle yapılan Avrupa’da tek, dünyada üçüncü olma özelliğine sahip Ordu-Giresun Havalimanının doğu kısmının deniz ve kara arasındaki boşluğun doldurulma çalışmalarına başlandı.

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi bu kış açılıyor!

Denizde havalimanına en yakın kayak merkezi "Ordu Çambaşı Kayak Merkezi" bu kış mevsiminde açılıyor..

Ordu-Giresun Havalimanı Gülyalı'nın kaderini değiştirdi!

Ordu Gülyalı ilçesinin kaderini değiştiren Ordu-Giresun Havalimanı bölgedeki gayrimenkullerin fiyatlarını da artırdı.

Ordu-Giresun Havalimanının prestiji artıyor!

Türkiye’nin prestij projelerinden biri olan ve denize dolgu yöntemiyle inşa edilerek Avrupa’da 1. dünyada 3. olan Ordu-Giresun Havalimanı ise açıldığı tarihten bu yana 1.5 yıl içerisinde 1 milyon yolcuyu aştı.

Ordu-Giresun Havalimanı açılış ne zaman Haberi

Ordu-Giresun Havalimanı açılış ne zaman

Avrupa ve Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanının resmi açılışının, bir olumsuzluk olmaması durumunda bu ay sonu yapılması planlanıyor. Gülyalı ilçesinde inşası devam eden Ordu-Giresun Havalimanının alt ve üstyapı çalışmalarında sona gelindi.


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AA muhabirine, havalimanı inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi. İnşaatı yapan ilgili firmaların Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na teslimatın ay sonu itibarıyla yapılma sözü verdiğini ifade eden Yılmaz, kendilerinin de süreci yakından takip ettiklerini anlattı.


Çalışmalarda bir olumsuzluğun söz konusu olmadığını vurgulayan Yılmaz, şöyle konuştu: "Ordu-Giresun Havalimanı inşaatımızda şu an hızlı bir çalışma var. Hem üstyapı hem de altyapı inşaatını yapan firmalar ay sonu itibarıyla bakanlığımıza gerekli teslimatı yapacaklarını bildirdi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız...