24 / 04 / 2024

Ordu Gülyalı arsa fiyatları ne kadar

Ordu Gülyalı arsa fiyatları ne kadar

Ordu-Giresun Havalimanı'nın hizmete açılmasının ardından Ordu'nun Gülyalı ilçesinde daha önce metrekaresi 100 liradan alıcı bulan arsaların metrekaresi 250-750 liraya çıktı.

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Arsa ve arazi satışlarında ibre tersine döndü! O bölgede satışlar rekor kırdı!

Konut satışlarının azaldığı şu günlerde arsa ve arazi satışlarında ibreler tersine döndü. Özellikle Marmara bölgesinde arsa satışları rekor kırdı. 

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi: Arsa ve tarla yatırımı! 

Son zamanlarda yatırımcıların minimalist yaşamı tercih etmeleri ve şehrin kalabalığından uzaklaşma isteği arsa ve tarlaya talebi artırdı. 

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

Konut satışları düştü! Gayrimenkulün yeni gözdesi arsa ve tarla oldu!

Değişen talepler, yükselen fiyatlar, kredi olanaklarının sınırlı olması gayrimenkul piyasasında dengeleri değiştirdi. Toplam satış içinde uzun seneler boyunca lider konumda olan konut, yerini arsa-tarlaya kaptırdı. İşte detaylar...

O AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de!

Ordu Altınordu'da yer alan Gülyalı Marino Port AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor. Peli Gülyalı Marino Port AVM'deki iş yerlerinin aylık kira bedelleri ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gürgentepe 2023 projesinin ihalesini 4 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek. Gürgentepe TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

Altın, dolar, euro, konut değil... Yatırımcılar oraya koştu!

Konut fiyatlarındaki artış ve altın-döviz piyasasındaki dalgalanma nedeniyle yatırımcıların yeni gözdesi arsa ve tarla oldu.

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli hemen teslim tapu fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de arsa satışları başladı. Peki Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de fiyatlar ne kadar? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 

TOKİ arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler arsa kura sonuçlarına çevrildi! 

TOKİ arsa kura çekimi takvimi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 250 bin sosyal konut kura çekimi sürerken gözler TOKİ arsa kura çekimi tarihleri takvimine çevrildi. Peki TOKİ arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ucuz arsaya rekor başvuru geldi! Dikkat! Son tarih 7 Kasım!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim İlk İş Yerim sosyal konut projesi kapsamında 10 Ekim tarihinde başvuruları başlatılan arsa ve iş yerlerine yoğun talep geldiği belirtildi. Açıklanan rakamlara göre, arsa için 464 bin, iş yeri için ise 41 bin başvuru yapıldı. 

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

Ordu Gülyalı arsa fiyatları ne kadar Haberi

Ordu Gülyalı arsa fiyatları ne kadar

Ordu-Giresun Havalimanı'nın hizmete açılmasının ardından Ordu'nun Gülyalı ilçesinde daha önce metrekaresi 100 liradan alıcı bulan arsaların metrekaresi, 250-750 liradan satışa sunulmaya başlandı. 


Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçelerine yatırım yapmak isteyen iş adamlarının arsa satın almakta zorluklarla karşılaştıklarını söyledi. 


Bazı vatandaşların arsalarını hiç satmak istemediklerini, bazılarının ise yüksek fiyatla satma beklentisi içerisinde bulunduklarını anlatan Şen, belediye olarak söz konusu sıkıntıların çözümü noktasında ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını dile getirdi. 


İlk aşamada ellerinden gelenin sadece yatırımcı ile arazi sahiplerini buluşturmak olduğuna işaret eden Şen, "Çünkü fazla işin içine girdiğimiz zaman insanlar farklı algılıyor. Onun için biz bu aşamada sadece yatırımcı ile arazi sahiplerini buluşturuyoruz ama buradan çağrı yapıyorum. Yatırımcılardan rayiç değerin üzerinde çok fiyat istemesinler, makul olanı istesinler. Tabii ki...