19 / 04 / 2024

 ordu hasar tespit

 ordu hasar tespit

Ordu'da dün akşam başlayan, bugün de etkisini sürdüren fırtınada 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binası zarar gördü. Binaların çatı ve dış mantolamalarının hasar gördüğü belirtildi...

Deprem bölgesi için flaş açıklama: Hasar tespit çalışmaları yinelenmeli!

Deprem bölgesinde artçı sarsıntılar devam ederken, depremzedeler evlerinin yine hasar gördüğünü, Jeoloji Mühendisleri Odası da hasar tespit çalışmalarının yinelenmesi gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Bina hasar tespit raporu nereden alınır? Bina hasar tespiti ücretli mi?

Hasar tespit ve hasar tespit raporuna dair vatandaşlardan pek çok soru sorulmaktadır. İşte o sorulardan bazıları!

Hasar tespit başvurusu nasıl yapılır? Hasar Tespit nasıl sorgulanır? İşte hasar tespit tanımları!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden sonra binlerce bina yıkıldı ve hasar gördü. Bunun üzerine vatandaşlar kendi binalarının hasarlı olup olmadığını araştırmaya başladı. İşte detaylar!

Hasar tespit sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet bina hasar tespit sorgulama 2023! Hasar başvurusu yapacaklar dikkat!

Hasar tespit sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet bina hasar tespit sorgulama 2023! Hasar tespit başvurusu yapacaklar dikkat!

Süleyman Soylu: Depremlerde 750 bin bağımsız bölüm hasar gördü!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin hasar tespit oranının yüzde 75-80 arasında olduğunu, ticaret alanlarıyla 750 bin bağımsız bölümün hasar gördüğünü dile getirdi.

Depremde az hasar alan binalara ne olacak? Detaylar belli oldu! Hemen bakın!

​​​​​​​Kahramanmaraş merkezli tam 11 şehri derinden etkileyen depremler yüzünden yüzlerce bina yıkıldı ve hasarlandı. Hasar tespit çalışmaları aralıksız şekilde devam ederken, hasar durumu ayrıntıları konutlarının durumunu merak edenler tarafından sorgulanıyor.

AFAD resmen açıkladı: 680 bin 268 hanede hasar tespiti tamamlandı!

AFAD 10 bin liralık 'Hane Başı Destek Ödemeleri'nin kesinleşmemiş hasar tespit verileri üzerinden alınan ikametgah verisi dikkate alınarak gerçekleştirildiği bildirilerek, şu ana kadar 680 bin 268 hanede hasar tespit çalışması tamamlanmış olup, ödemelere başlandığı kaydedildi.

Hasar tespiti yapılan bina sayısı belli oldu! İşte il il bina durumu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı "13 ilde yürütülen hasar tespit çalışmaları kapsamında şu ana kadar 236 bin 410 binada yer alan 1 milyon 279 bin 576 bağımsız birimde hasar tespit çalışması yapıldı." dedi.

Depremde hangi şehirde kaç konut hasar gördü? Kaç konut yıkılacak? Kaçı hasarsız? İşte şehir şehir hasar raporu…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem felaketinin ardından aralarında Kayseri, Niğde ve Kilis’in de yer aldığı 13 ilde, hasar tespit çalışmaları yaptı. Yapılan çalışmalarda ağır hasarlı ve acil yıkılması gereken binalar belirlendi.

Deprem sonrası Kütahya'da 41 bina hasar aldı!

Kütahya'da 31 Ağustos'ta meydana gelen deprem sonucunda yapılan tespit çalışmalarında 41 binada hasar tespit edildi. 

Deprem sonrası Kütahya'da 15 bina hasar aldı!

Kütahya'da dün meydana gelen deprem sonucunda yapılan tespit çalışmalarında 15 binada hasar tespit edildi. 

Rize'deki selde 47 bina yıkıldı, 99 binada ağır hasar var!

Hasar tespit çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Rize'de, 47 bina yıkıldı, 99 binada ise ağır hasar tespit edildi.

Rize'de 1198 binada hasar tespit çalışması yapıldı!

Rize'de meydana gelen sel ve heyelandan sonra toplamda 1198 binada hasar tespit çalışması yapıldı...

 ordu hasar tespit Haberi

 ordu hasar tespit

Ordu'da dün geceden itibaren etkili olan fırtına bazı ilçelerdeki binalarda hasara yol açtı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, şehirde fırtınanın dün akşam saatlerinde başladığı ve bugün de şiddetle devam ettiği belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yaşanan fırtına sebebiyle Vali Seddar Yavuz'un direktifleri doğrultusunda İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi toplandı ve çalışmalara başladı. Valilikten yapılan açıklamada, fırtınanın sebep olduğu hasar da açıklandı.

Açıklamada, saat 16:30 itibarıyla yapılan tespitlere göre, kuvvetli fırtına sebebiyle 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binasının çatı ve dış mantolamalarının hasar gördüğü açıklanarak, şunlar aktarıldı:

"688 trafoda enerji sağlanamamaktadır. 130 elektrik iletim direği yıkılmıştır. 301 mahallede enerji kesintisi mevcuttur. Meydana gelen elektrik arızalarına 67 farklı ekip tarafından müdahale edilmektedir. Resmi bina ve konutlarda meydana gelen hasarları...