25 / 04 / 2024

Ordu Kaçalı Mahallesi toki başvuru süresi

Ordu Kaçalı Mahallesi toki başvuru süresi

Ordu Perşembe Kaçalı Mahallesi TOKİ Konutları başvuruları bugün sona eriyor. Projede 2+1 daireler için 4 bin TL, 3+1 daireler için ise 6 bin TL başvuru bedeli kabul ediliyor.

Bakan Özhaseki: 110 bin kişilik ordu ile 4 bin 133 köydeki tüm evleri yapıyoruz!

Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde 4 bin 133 köyde ev yaptıklarını belirterek 110 bin kişişil bir ordu ile çalıştıklarını belirtti.

Datçalılardan kaçak inşaat isyanı: Kaçak yapıların inşaatı sürüyor, hukuk işlemiyor!

Datça’nın Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki mahalle sakinleri, 3. derece sit alanında Yapı Tatil Tutanağına rağmen inşaat çalışmaları süren 40 adet kaçak inşaatın durdurulmasını istedi. 

Kaş’ta 5 senede 3 bin 700 kaçak yapı inşa edilmiş! En çok kaçak yapı Bezirgan Mahallesi'nde!

Kaş’ta 5 yılda 3 bin 700 kaçak yapı yapıldığı belirlendi. En çok kaçak yapı Kalkan sırtları ile Kaputaş Plajı arasındaki bölgeyi de kapsayan Bezirgân Mahallesi sınırlarında yer alıyor. İşte detaylar...

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapıyor! 47 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Sakarya Üniversitesi için personel alımları başladı. Belirlenen kontenjan ile beraber personel alımı yapılacak kadrolar da açıklandı. Peki hangi bölüm için kaç alım yapılacak? 

Bakan'dan memur ve emeklilere müjde! Enflasyonun üzerinde zam!

SONDAKİKA: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin,  katıldığı canlı yayında memur ve emekli zamlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Fındık fiyatı ne kadar? Serbest piyasada fındık fiyatları kaç TL? Ordu, Samsun, Sakarya 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Fındık üreticileri ve alıcıları fındık fiyatlarına zam gelip gelmeyeceğini yakından takip ediyor. Peki, Fındık fiyatı ne kadar? 2022 Ordu, Samsun, Giresun, Sakarya da fındık kaç TL?

Bursa Nilüfer'de ticaret ve konut imarlı arsa satılıyor!

Nilüfer Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Çalı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Duyanlar yıkıldı! Bakan Bilgin “Öyle bir şey yok” diyerek umutları bitirdi!

SON DAKİKA… Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT için net tarihin 8 Eylül 1999 olduğunu ve yıpranma hakkı, doğum ve askerlik borçlanmaları olsa bile işe başlangıç tarihi geriye çekilemeyeceğini açıkladı.

TMO resmen duyurdu! Fındık alımları başladı! Fındık fiyatları hangi şehirde kaç TL? 22 Ağustos 2022 fındık fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Ordu'da fındık alımlarına başladığını duyurdu. Peki fındık fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte 22 ağustos 2022 fındık fiyat listesi...

Kağıthane Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ilçesi, Merkez Mahallesi, 309 parsel ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Konya'da 8 taksitle satılık arsa! Yatırımcılar dikkat! Et ve süt entegre tesisi yapılabilir!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Merkez Kaşınhanı Mahallesi'nde yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Arsa almak isteyenlere Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Resmen açıklandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Kaledere Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Elinizi çabuk tutun, başvurular başladı! En az lise mezunu 1.488 güvenlik görevlisi alınacak! İşte başvuru şartları

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden silahlı ve silahsız olmak üzere 1.488 güvenlik görevlisi alım ilanları yayımlandı. Peki başvuru şartları ne oldu? Hangi şehirden kaç alım yapılacak? İşte detaylar...

Ordu Kaçalı Mahallesi toki başvuru süresi Haberi

Ordu Kaçalı Mahallesi toki başvuru süresi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Ordu-Perşembe Belediye Başkanlığınca hayata geçirilen Ordu Perşembe Kaçalı Mahallesi Evleri fiyatları 66 bin 675 TL ile 137 bin 278 TL arasında değişiyor. 


Ordu Perşembe Kaçalı Mahallesi TOKİ Konutları başvuruları bugün son. Toplam 52 dairenin satışa çıktığı projede 120 ay veya 180 ay taksit uygulanıyor. 


TOKİ Ordu Perşembe Kaçalı Mahallesi başvuru ücreti; 2 oda 1 salonlarda 4 bin TL, 3 oda 1 salonlarda ise 6 bin TL olarak belirlendi. Projede 326 TL taksitle daire sahibi olabilmek mümkün. 


Ordu Perşembe TOKİ Kaçalı Mahallesi Evleri başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Perşembe Şubesi aracılığıyla yürütülüyor. Projede 4 bin TL peşin ödeme yapılabiliyor. 


Satış duyurusu için tıklayın

Fiyat listesi için