28 / 03 / 2024

Orhan Şahinarslan

Orhan Şahinarslan

Orsagrup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Şahinarslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Şubat'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi'nde kuruldu.

Mimar Orhan Özgüner Köyde Mimari’yi anlattı!

Mimar Prof. Dr Orhan Özgüner'in  1968’de yaptığı Köyde Mimari Doğu Karadeniz araştırmasının fotoğrafları Türk ve İslam Eserleri Müzesi’nde meraklılarıyla buluştu.Özgüner, köy evinin sosyal düzenin yansıtıcısı olduğunu söylüyor.

İnşaat işçisi Orhan Şen'in yan flüt tutkusu!

İnşaatlarda seramik ustası olarak çalışan 26 yaşındaki Orhan Şen, şantiyede yan flüt çalarken çekilen videosuyla sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti...

Kandıra Orhan Emekli Konutları sözleşme dönemi sona eriyor!

Kocaeli Kandıra Orhan Mahallesi 270 Adet Konut Emekli Projesi'nde sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor...

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması ödül töreni yapıldı!

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Yarışmanın kolokyumu ve ödül töreni, 22 Haziran 2018 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane bilgilendirmesi!

Pazarkapı Mahallesi ile Tabakhane arasındaki bağlantının nasıl sağlanacağının sorulması üzerine ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Tabakhane projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla bir araya geldi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla görüş alışverişi yaptı.

Esenyurt Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi'nin hayata geçirdiği Orhan Özyurt Cami’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da katıldı.

Gebze Sultan Orhan Kışlası yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Sultan Orhan Kışlası’nın yıkımı için ihaleye çıktı. İhaleye 8 katılımcı teklif verdi.

Orhan Tavlı: Çanakkale Köprüsü Türkiye’nin simgesi olacak!

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü Türkiye’nin simgesi olacak'' dedi.

Orhan Uzuner kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünürü Orhan Uzuner, Uzpa İnşaat'ın yüzde 39'una sahip. Peki, Orhan Uzuner kimdir? Orhan Uzuner bugüne kadar hangi işlerde bulundu?

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız!

Dönel kavşak için yapım ihalesinin gerçekleştiği söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkam Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız” dedi.

İskenderun Orhan Tepe'ye çok amaçlı pazar geliyor!

İskenderun Belediyesi tarafından Orhan Tepe Mahallesinde yapımına başlanan çok amaçlı semt pazarı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İskenderun Belediye Başkan Vekili Halit Akıncı ve Belediye Meclis üyesi Mehmet Başlak yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldılar.

Orhan Şahinarslan Haberi

Orhan Şahinarslan

Orsagrup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Şahinarslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Şubat'ta kuruldu. 


Orsagrup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a. İnşaat         - İlgili kanunlar,Tebliğler ve yönetmelikler dahilinde olmak üzere inşaatlar Yapmak. İnşaatlarda Kullanılan Bir cümle malzemeleri yapı elemanları ve makinelerinin alımı,satımı ve ithalatı.              - Üzerinde inşaat yapmak veya yaptırmak amacı ile arsa ve araziler almak aldığı bu yerleri satmak.          - Mevcut binalarda ve inşaatlarda dekorasyon ve bakım işlerini yapmak.Taahhüt,Hafriyat ve altyapı işleri yaparak üçüncü şahıs veya sermaye şirketleriyle ortaklık kurmak veya ortak hareket etmek.  ...