26 / 04 / 2024

Orhan Yüce toki

Orhan Yüce toki

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Orhan Yüce kimdir? Orhan Yüce daha önce nerelerde çalıştıi, hangi görevleri yürüttü?

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Giresun Güce TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Semih Sefa Yüce tarafından kuruldu.

Son 17 yılda TOKİ tarafından yapılan konutlar TBMM gündeminde!

2003-2020 yılları arasından TOKİ tarafından yapılan konutlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Ekrem Yüce: Önceliğimiz depreme hazırlıklı bir şehir oluşturmaktır!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, "Sakarya’mızı depremlere hazır bir şehir haline taşıyacağız” dedi.

Son 18 yılda TOKİ vasıtasıyla 900 bin yeni konut ürettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Son 18 yılda TOKİ vasıtasıyla 900 bin yeni konut üreterek insanımızın kullanımına sunduk." dedi.

Son 5 yılda TOKİ tarafından yapılan konut sayısı TBMM gündeminde!

Son 5 yılda TOKİ tarafından yapılan ve satılan konut sayıları ile açılan dava sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Melen Botanik Vadisi’ne bisiklet ve yürüyüş yolu yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Melen Botanik Vadisi’nde 15 kilometre uzunluğa sahip olacak bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmaların başladığını müjdeledi.

Sakarya Orhan Cami’deki restorasyon çalışmaları tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Orhan Cami’de devam eden restorasyon çalışmaları için Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ile görüştüğünü söyledi.

Ekrem Yüce'den Sakarya'ya hafif raylı sistem müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada “Şartlar oluşursa hafif raylı sistemleri Sakarya’yla buluşturmaya hazırız” dedi.

TOKİ'nin Sakarya'daki 445 konutu için kuralar çekildi!

TOKİ'nin '100 Bin Sosyal Konut’ projesinde Sakarya’da yapılması planlanan 445 konutun hak sahipleri çekilişle açıklandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce de çekilişe katılıp vatandaşlara hitap etti 

Son 10 yılda TOKİ'ye açılan davalar mecliste!

2015-2019 yılları arasında TOKİ tarafından yapılan ihalelere ve son 10 yılda TOKİ'ye açılan davalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Akar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Orhan Yüce toki Haberi

Orhan Yüce toki

Orhan Yüce kimdir?

1964'te Bayburt’ta dünyaya gelen Orhan Yüce, Bursa Orhangazi nüfusuna kayıtlı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 1988 yılının Şubat ayında mezun olan Orhan Yüce 1988 yılının Mart ayında İstanbul Esenler Otogar inşaatında saha mühendisi olarak hizmet hayatına başladı.

Aralık 1988- Nisan 1990 yılları arasında Asteğmen olarak vatani görevini tamamladı.

Orhan Yüce 1990-1994 İstanbul Esenler Otogarı İnşaatı İşinde Saha Mühendisliği, Saha Şefliği ve en son Şantiye Şefi olarak görev yaptı.

Yüce, 1994-1995 yılları arasında Rusyada (Omck) da Ziberbank Binası inşaatı işini şantiye şefi olarak tamamladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) KİPTAŞ A.Ş.’de 1995-1996 yılları arasında Kontrol Amiri, 1996-2000 yılları arasında Şantiyeler Müdürlüğü yaptı. 

Orhan Yüce, 2000-2001 yılları arasında Özel Sektörde Proje Müdürlüğü, 2001 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi, Metropol A.Ş.’de Şantiyeler Müdürlüğü,...