25 / 04 / 2024

Orhaneli Tunçbilek ihalesi

Orhaneli Tunçbilek ihalesi

ÖYK, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri’nin de içinde bulunduğu özelleştirme paketi ile Soma –B termik santrali ve taşınmazlarının yer aldığı ihaleyi onayladı.

Tunç Soyer'den Buca metrosu ihalesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer son zamanlarda sık sık gündeme gelen Buca metrosu yapım ihalesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Soyer'in o açıklamaları...

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi kuruldu!

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedel ile Murathan Baş tarafından kuruldu.

TOKİ Bursa 142 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 2. Etap 142 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Bursa Orhaneli 142 konut ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde yapılacak!

Bursa İli Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 2. Etap 142 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Tunçbilek Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçbilek Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Melih  Yalçın tarafından kuruldu.

Soma'da acele kamulaştırma kararı!

Soma'da 380 kV Soma Kolin TES - Tunçbilek Şalt EİH Projesi kapsamında bazı taşınmazlar acele kamulaştırılıyor...

Karat Turizm Gıda Ve Peyzaj Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karat Turizm Gıda Ve Peyzaj Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Noyan Kara ve Neslihan Ayça Tunçbilek ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Bursa Orhaneli’ye 148 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhaneli'de hayata geçireceği 148 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Bursa Orhaneli 148 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 148 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa Orhaneli 148 konut ihalesi 8 Şubat'ta!

2023 hedefi 1 milyon 200 bin konut olan TOKİ konut yatırımlarına aralıksız devam ediyor. TOKİ bu kapsamda Anadolu'nun çeşitli illerinde konut üretimi için projeler geliştiriyor. 

Kütahya Tunçbilek PTT Hizmet Binası satılıyor!

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü, Kütahya Tavşanlı'daki Tunçbilek PTT Hizmet Binası'nı satışa çıkardı. İhalesi 29 Kasım'da gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 145 bin TL olarak belirlendi.

Metrokent İnşaat Oto Alım Satım Otopark İşltm.ve Turizm Servis Taş.İth.İhr.San.ve Tic.Limited Şti. kuruldu.

Metrokent İnşaat Oto Alım Satım Otopark İşltm.ve Turizm Servis Taş.İth.İhr.San.ve Tic.Limited Şti. Mehmet Karagöz, Tunçbilek Gökalp ve Yusuf Kenan Uslucan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile Ümraniye'de kuruldu.

Agah Aşkın Tunçbilek'teki projeleri anlattı!

Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın; "Tunçbilek'in ufku genişliyor. Yarınımızın bugünümüzden daha iyi olması gerekliliğini düşünerek her geçen gün hizmetlerimizi artırarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Orhaneli Tunçbilek ihalesi Haberi

Orhaneli Tunçbilek ihalesi

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri’nin de içinde bulunduğu 521 milyon dolarlık özelleştirme paketi ile Soma –B termik santrali ve taşınmazlarının yer aldığı 685 milyon dolarlık ihaleyi onayladı.


Orhaneli ve Tunçbilek santralleri için ihalede en yüksek teklifi Çelikler Taahhüt İnşaat ve Sanayi AŞ vermişti. Soma B Termik Santrali için ise en yüksek teklifi 685 milyon dolarla Konya Şeker vermişti.


Resmi Gazete’de yayınlanan ÖYK kararı kapsamında özelleştirmeye konu olan işletmeler şunlar:


Özelleştirme Yüksek Kurulu, Elektrik Üretim AŞ’ye ait Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri, Soma Elektrik Üretim AŞ’ye ait Bursa Linyitleri İşletmesi tarafından kullanılan taşınırlar ,  Orhaneli ve Tunçbilek Termik Santralleri ile Bursa Linyitleri İşletmesi tarafından kullanılan taşınmazlar.


Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.ye ait Soma B Termik Santrali ve bu Santral tarafından...