25 / 04 / 2024

orion park projesi

orion park projesi

Topkapı İnşaat Orion Park projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Orion Park projesinin yeni internet sitesine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz...

Orion Park'ta daire fiyatları 145 bin liradan başlangıç gösteriyor! Kalan son 20 daire!

Orion Park projesinde kalan son 20 daire 145 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Orion Park Evleri'nde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Orion Park Esenyurt'ta 3+1'ler 270 bin TL!

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt Bölgesinde inşa edilen Orion Park projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. 3 oda 1 salon daireler 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Orion Park Esenyurt satılık!

368 adet daireden oluşan Orion Park Evleri Topkapı İnşaat imzası ile Esenyurt'da hayata geçirildi. Orion Park Esenyurt satılık daire fiyatları, ödeme planı ve teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor...

Orion Park Esenyurt'ta 260 bin TL'ye 3+1!

Orion Park projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 2 etaptan oluşan Orion Park Esenyurt projesi Topkapı İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor...

Orion Park resimleri!

Orion Park resimleri haberimizde yer almaktadır. Esenyurt'ta Topkapı İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire fiyatları 128 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor...

Düzce Lisesi park projesi için çalışmalar başladı!

Düzce Belediyesine bir süre önce tahsis edilen Düzce Lisesi eski alanında ’modern park projesi’ için çalışmalar başlatıldı. Bunun için öncelikli olarak proje sahası hazırlık çalışmaları ve güvenlik için kontrol altına alındı.

Esenler'de İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı projesi hayata geçiyor!

Esenler Belediyesi, "İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi"yle kente yeni bir çehre kazandıracak. Proje kapsamında 2,5 milyon metrekarelik alanda park yapılacak.

Gül Yapı Gül Park projesi ulaşım!

Gül Yapı Gül Park projesi ulaşım bilgileri kapsamında metrobüse ve hastaneye 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Gül Yapı imzası taşıyan Gül Park Yaşam Esenyurt’ta yükseliyor.

Sarphan Finans Park Projesi'nin dükkanları teslim edildi!

Ataşehir'de Sarp Group ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Bloğunda yer alan 123 adet ofis ve 16 adet dükkan sahiplerine teslim edildi.

Akçakoca Hürriyettepe Park projesi Mayıs'ta açılacak!

Akçakoca ilçesinde İller Bankası hibe projesi tarafından yapılan Hürriyettepe Park projesi hızla ilerliyor. Park Projesi Mayıs ayında tamamlanıp, Akçakoca halkımızın hizmetine açılacağı öğrenildi.

Çerkezköy Kent Park projesi bu yıl başlayacak!

Çerkezköy'de 2015 yılında yapılacak olan 41 proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, Kent Park Projesi’nden alt ve üst yapı yatırımlarına kadar önemli projelerini anlattı.

Düzce Hürriyettepe Park projesi hayata geçiyor!

İller Bankası tarafından ihalesi gerçekleştirilen Hürriyettepe Park Projesi 'nin sözleşmesi imzalanarak, yer teslimi yapıldı. Hürriyettepe Park Projesi en kısa sürede hayata geçirilecek.

Hürriyettepe Park Projesi'nin yer teslimi yapıldı!

İLLER Bankası tarafından ihalesi gerçekleştirilen Hürriyettepe Park Projesi'nin sözleşmesi imzalanarak, yer teslimi yapıldı. Adı geçen proje kısa zamanda hayata geçecek..

Brooklyn Park projesi yapı ruhsatını aldı!

Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında Selimoğlu Pana Yapı Ortaklığı ile hayata geçirilen Brooklyn Park projesi, Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü'nden yapı ruhsatını aldı. Brooklyn Park Fikirtepe'de ruhsatını alan altıncı proje oldu.

Başakşehir Mavera Park projesi!

Başakşehir Mavera Park projesi daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin alanları 136 - 208 metrekare arasında değişiyor.

Yedikule Bostanı Park Projesi'ndeki süs havuzu inşaatı durduruldu!

Fatih Yedikule bostanlarına yapılması planlanan park projesi içindeki süs havuzu yapımı için geçtiğimiz günlerde kepçe vuruldu. Ancak kazı izni ve müze arkelogu olmadan kazıların yapıldığı itirazları üzerine de havuz inşaatı durdu.

Terrace Tema Park projesi nerede?

İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Tema Park projesinde evlerin tavan yüksekliği 3,40 metre olarak inşa edildi. Terrace Tema Park projesi nerede? sorusunun cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Çorum'da Kent Park Projesi 2015'te start alıyor!

Çorum Belediyesi'nin en büyük projeleri arasında yer alan Kent Park Projesi 2015 yılında start alıyor. Tüm yaş gruplarından insanlara hitap eden proje Çorum'un 50-100 yıllık ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlandı.

orion park projesi Haberi

orion park projesi


Orion Park Evleri 368 adet konut, 40 adet dükkan ve 20 adet ofisten meydana geliyor.


İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde inşa edilen Orion Park projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Topkapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Orion Park Evleri 2 etaptan oluşuyor. 


Esenyurt Orion Park Evleri'nde 1+1 daireler 53 metrekare ile 74 metrekare, 2+1 daireler 104 metrekare ile 112 metrekare, 3+1 daireler 133 metrekare ile 136 metrekare arasında değişiyor. 



Orion Park fiyat listesi!



1+1 daireler 150 bin lira ile 170 bin lira,


2+1 daireler 220 bin lira ile 230 bin lira,


3+1 daireler 295 bin lira ile 310 bin lira, 


Ofisler 170 bin lira ile 390 bin lira,


Mağazalar ise 490 bin lira ile 600 bin lira...