07 / 05 / 2024

orköy kredi desteği

orköy kredi desteği

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mehmet Sabuncu, sosyal ve ekonomik projelerle orman köylülerinin ormanlık alanlara yönelik baskısını azaltmak, gelir seviyelerini yükseltmek ve sosyal beklentilerine cevap vermeyi amaçladıklarını söyledi...

PTT 100 bin TL kredi desteği veriyor! Milyonları ilgilendiriyor! Ayrıntılar netleşti! Hemen başvurun!

PTT, Türkiye genelinde milyonlarca kişiye kredi desteği sunmaya devam ediyor. PTT, Aktif Bank işbirliğiyle  ev hanımlarına 100 bin TL'ye kadar kredi veriyor. Ayrıntılar netleşti. Hemen başvurun!

Sıfır araçlarda, sıfır faiz kampanyası Mart 2024! Araba almak isteyenler için büyük fırsat başladı!

Otomobil firmaları müşterilerine fırsat sağlamak amacıyla sıfır araç kampanyaları başlattı. Sıfır faizle kredi desteği sunan markalar araba almak isteyenlere büyük avantaj sağlıyor. İşte Mart 2024 sıfır araba kampanyaları...

Bakan Özhaseki açıkladı! 5 şehir için 0,69 faiz ve 180 ay vadeli kredi müjdesi geldi! İstanbul ve İzmir de dahil!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada  "İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi" kapsamında İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Manisa ve Tekirdağ'da yüzde 0,69 faiz ve 180 ay vadeyle 2,5 milyon TL'ye varan kredi desteği verileceğini duyurdu. 

150 bin TL faizsiz kredi desteği ve 24 ek maaş! Kimler bu destekten yararlanacak?

Evlilik öncesi ve sonrasında kadınlar için 4 ayrı destek paketi gündemde. Bu süreçte, çeyiz parası ile 24 maaş verilirken, evlilik desteği 150 bin TL olarak ödeniyor. Öte yandan hesap açanlara da destek olacağı kaydedildi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm desteği Resmi Gazete’de yayımlandı! Hibe ve kredi desteği verilecek! 

İstanbul'da yürütülecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları için sağlanacak olan destekler kapsamında hak sahiplerine bir konut için 700 bin Türk Lirası'na kadar hibe, 700 bin Türk Lirası'na kadar da kredi verilecek.

Konut krizinden kurtulamayan Çin'de emlak geliştiricisi holdinglere yerel yönetim desteği!

Emlak krizinin gündemden düşmediği Çin'de bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Çinli emlak geliştiricileri Sunac China ve CIFI Holdings'in projeleri yerel yönetim desteği almaya hak kazandı. İşte detaylar...

Dacia'da bu aya özel 50 bin TL takas desteği! Sıfır araç arayanlara yeni yıl müjdesi!

Dacia'da Ocak ayına özel 50 bin TL takas desteği sunuluyor. İşte sıfır araç alacakların yüzünü güldüren o kampanyanın detayları...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! İlk evini alacaklara kredi desteği verilecek...

Merkez Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) ilk kez ev sahibi olacaklar için yüksek vadeli, düşük faiz ile konut kredisi çalışmalarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz konu ile ilgili olarak "Evlilik kredisi tüm Türkiye'de yaygınlaşacağı açıklandı.

Chery'den 2024'ün ilk kampanyası! 50 bin TL takas desteği ve 200 bin TL faizsiz kredi!

2024'ün ilk kampanyasını başlatan Chery, yeni bir SUV sahibi olmak isteyenlere 50 bin liraya kadar takas desteği ve 200 bin liraya kadar faizsiz kredi avantajı sağlıyor.

Renault'tan yeni kampanya! 100 bin TL'ye varan takas desteği ve yüzde 0,99 faiz fırsatı!

Renault kasım ayına özel kampanyasının detaylarını açıkladı. Bu kapsamda 100 bin TL'ye varan takas desteği ve yüzde 0,99 faiz fırsatı sağlanacak.

İngiliz otomobil devi MG, yıl sonu kampanyaları için düğmeye bastı! Hem avantajlı kredi hem de takas desteği fırsatı!

Otomotiv devi SAIC tarafından üretilen köklü İngiliz otomobil markası MG yeni kampanyalar için düğmeye bastı. Verilen detaylara göre MG modellerinde avantajlı kredi ve takas desteği fırsatları aynı anda sunuluyor...

Ankara Büyükşehir, özel halk otobüslerine gelir desteği verecek! Ücretsiz yolcular için 4, abonman yolcular için 2 TL! 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi, kasım ayı birinci toplantısında, özel halk otobüsü (ÖHO) işletmecilerine gelir desteği verilmesine oy birliği ile karar verdi. İşte detaylar...

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

orköy kredi desteği Haberi

orköy kredi desteği


Sabuncu, yaptığı açıklamada, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü politikası gereği orman köylerini kalkındırma anlamında sosyal ve ekonomik içerikli destekler oluşturduklarını belirtti.


Bakanlığın Orköy Projesi kapsamında bölge müdürlüğüne bağlı Kahramanmaraş, Kilis, Gaziantep ve Hatay illerinde orman köylerindeki ailelere çeşitli destekler sağladıklarını ifade eden Sabuncu, şunları kaydetti:


"Orköy Projesi kapsamında 54 köyde bin 237 aileye 4 milyon 83 bin 333 lira destek sağladık. Orman köylülerine odun dışında yakacak imkanı sağlanması amacıyla 15 köyde 440 aileye güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi verildi. Hazırlanan projelerle orman köylülerinin ormanlık alanlara yönelik baskısını azaltmak, gelir seviyelerini yükseltmek ve sosyal beklentilerine cevap vermeyi amaçlıyoruz."


Keçi yetiştiriciliğinden dolayı ormanlara ve doğal çevreye baskının azaltılması ve çiftçi gelirinin arttırılmasına imkan oluşturulması amacıyla da çalışmalar yaptıklarını ifade...