26 / 04 / 2024

Ormanada dolar sabitlendi

Ormanada dolar sabitlendi

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün projesi Ormarıada'da Ekim ayı boyunca dolar kuru 2.19 TL'de sabitlendi. Proje Zekeriyaköy'de inşa ediliyor.

Dolarda fren patladı! Doların kaç liraya kadar yükseleceği açıklandı! Bu rakamı görenler dövizciye koşacak!

23,46 TL seviyesine kadar yükselen dolar 23,20 TL seviyesinde sabitlendi. Dolarda resmen fren patladı. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Doların kaç liraya kadar yükseleceği açıklandı. Bu rakamı görenler dövizciye koşacak. Son dakika dolar gelişmesi...

The BO Viera Bodrum'da dolar kuru 18 TL'ye sabitlendi! Teslimler önümüzdeki ay!

The BO Viera Bodrum projesinde dolar kuru 18 TL'ye sabitlendi. Projede yer alan konutların teslimleri önümüzdeki ay yapılacak.

Ekonomi kulislerini çalkalayan sözler: Doları bastırmak için haftada 2 milyar dolar rezerv yakıyorlar

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, iktidarın döviz baskısını kontrol altında tutmak için haftada 2 milyar dolar rezerv yaktığını dile getirdi. İYİ Partili Usta, doların KKM ile belli bir ölçüde sabitlendiğini belirtirken “Hafta da 2 milyar dolar civarında da rezervi yakıyorlar” dedi.

Bitcoin 50 bin dolar seviyesine düştü!

Bitcoin, dün gece saatlerinden itibaren başlayan düşüşle birlikte 50 bin dolar seviyesinde sabitlendi.

Ormanada Zekeriyaköy 2017 ödeme kampanyası!

Ormanada Zekeriyaköy projesinde dolar kuru 3,09'a sabitlendi. Ormanada Zekeriyaköy 2017 ödeme kampanyası kapsamında 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Ofton Koşuyolu’nda dolar kuru 3 TL olarak sabitlendi!

Ofton İnşaat tarafından inşa edilen Ofton Koşuyolu’nda doları 3 TL olarak sabitledi. Ofton Koşuyolu’nda fiyatlar 348 bin 593 dolardan başlıyor.

Taksim 360 Rezidans'ta dolar kuru 3 TL'ye sabitlendi!

Taksim 360 Rezidans'ta dolar kuru 3 TL'ye sabitlendi. Taksim 360 Rezidans projesinde bu yıl sonu teslimler yapılıyor...

Akasya AVM'nin kira kuru sabitlendi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin Ocak-Mart dönemne ilişkin A.B.D dolar kuru 3,10 TL olarak sabitlendi.

Park Residence Cadde'de dolar kuru 2,90 TL'ye sabitlendi!

Bağdat Caddesi’nde seçkin yaşam tarzına yeni bir soluk getiren Park Residences Cadde’de peşin ödemelerde dolar kuru 2,90 TL’ye sabitlendi.

Park Residences Cadde’de dolar kuru 2.90 TL'de sabitlendi!

Park Residences Cadde’de peşin ödemelerde dolar kuru 2,90 TL’ye sabitlendi. Projeden ev satın almak isteyenlerin döviz kurunda yaşanan dalgalanmalardan zarar görmemesi adına başlatılan kampanya kapsamında Temmuz 2016’nın kuru uygulanıyor.

Park Residences Cadde’de peşinde dolar kuru 3 TL'ye sabitlendi!

Bağdat Caddesi’nde seçkin yaşam tarzına yeni bir soluk getiren Park Residences Cadde’de peşin ödemelerde dolar kuru 3 TL’ye sabitlendi.

Park Residence Cadde, dolar kurunu 3 TL'ye sabitledi!

Park Residences Cadde’de peşin ödemelerde dolar kuru 3 TL’ye sabitlendi. Projeden ev satın almak isteyenlerin döviz kurunda yaşanan dalgalanmalardan zarar görmemesi adına başlatılan kampanya kapsamında Temmuz 2016’nın kuru uygulanıyor.

Şişli Anthill'de dolar kuru 2.40 TL'ye sabitlendi!

Şişli Anthill'de dolar kuru 2.40 TL'ye sabitlendi. 25 bin arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri mevcut.

Ormanada dolar sabitlendi Haberi

Ormanada dolar sabitlendi

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün projesi Ormarıada'da Ekim ayı boyunca dolar kuru 2.19 TL'de sabitlendi. Zekeriyaköy'de yer alan proje, 2 bin 500 metrekarelik sosyal alan ve 25 dönümlük yeşil alana...