29 / 03 / 2024

Ormanada kampanyalar

Ormanada kampanyalar

Ormanada Zekeriyaköy Deneme Sürüşü kampanyasını başlattı. Deneme Sürüşü kampanyasıyla Ormanada'da kirada oturulan ev 12 ay içinde satın alınmaya karar verilirse toplam kira ve depozito ev fiyatından düşülüyor.  

Konutta Şubat ayı kampanyaları!

Konut üreticisi firmalar yılın ilk aylarında stoklarını eritmek için farklı seçeneklerle kampanyalarına hız verdi. En güncel kampanya ise yüzde 15'lik peşinat desteği ile Sur Yapı'dan geldi.

Bağcılar Batışehir projesinde kampanyalar devam ediyor!

3 farklı kampanyalı ödeme seçeneği sunulan Bağcılar Batışehir projesinde yer alan dairelerin fiyatları 268 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kampanyalar arasında indirimler, ara ödemeli seçenekler ve düşük peşinat seçenekleri bulunuyor.

Ormanada'da 1.99 sabit dolar avantajı!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Ormanada projesinde, çatı dubleksleri 28 Şubat'a kadar doları 1,99 TL'ye sabitleme imkanlarıyla satışa sunuluyor..

Ormanada'dan 2 katlı fırsat!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın Zekeriyaköy’de hayata geçirilen Ormanada projesinde, sınırlı sayıda çatı dubleksleri 28 Şubat’a kadar doları 1,99 TL’ye sabitleme avantajıyla satışa sunuluyor.

İşte konutta yeni yılın ilk kampanyaları!

Markalı inşaat projeleri yeni yılda da kampanyalarına devam ediyor. Peşine yüzde 12'ye varan indirimlerden ya da 84 ay faizsiz taksit seçeneklerinden yararlanarak ev sahibi olabilirsiniz. İşte konutta yeni yılın ilk kampanyaları!

Sancaktepe Resim İstanbul Orman kampanyalarında son gün 31 Aralık!

Kampanyaların 31 Aralık'ta sona ereceği Sancaktepe Resim İstanbul Orman projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Konutta yılbaşı kampanyaları!

Yılın son günlerinde inşaat firmaları kampanya yarışına girdi. Kampanyalar arasında taksitleri taşınınca ödemeye başlama, peşine indirim ve sıfır faiz öne çıkıyor. Ev alana tatil hediye eden bile var

Yılbaşına kadar birçok projede faizsiz ve indirimli kampanyalar devam ediyor!

Yüzde 12 indirim konut sektörü 2014'ü özel kampanyalarla uğurluyor. Yeni yıla 'evlenerek' girmek isteyenlere özel hazırlanan yeni yıl kampanyalarıyla liste fiyatları üzerinden yüzde 12 indirim yapan da var, sıfır peşinatla satış yapan da...

2014'ün son konut kampanyaları!

Kampanyaları çeşitlendiren inşaat firmaları, müşterilerine peşinatı kaldırma, öteleme, faizi sıfırlama, fiyatları indirme, taksitleri ödemeye bir sonraki yıl başlama ve hemen teslim konutlara uzun dönemli vade gibi birçok seçenek sunuyor.

Konut alıcılarına özel yılsonu kampanyaları başladı!

Konutta fırsat kampanyaları başladı. 36 ay sıfır faiz, yüzde 12 indirim, peşinatsız, ödemelerin teslimde olduğu, kredilerin ötelendiği, yılbaşına özel fırsat kampanyalarını başlatan inşaat firmaları kampanyayı 31 Aralık'a kadar devam ettiriyor.

İnşaat projelerinde yılbaşı kampanyaları 2015!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı İnşaat sektörünün önde gelen firmaları projelerinde uyguladıktan özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor...

Konutta yılbaşı hediyesi kampanyaları!

Gayrimenkul sektöründe yılbaşı kutlamaları başladı. Kutlamalarda, firmalar yatırımcılarına birbirinden cazip fiyatları içinde barındıran kampanyaları hediye ediyor. Kampanyadaki konutlar haberimizin içerisinde yer alıyor. İşte kampanyalı projeler;

Konut projelerinde 2015 yılbaşı kampanyaları!

İnşaat firmaları, 2015 yılına sayılı günler kala konut projelerinde kampanyalar düzenlemeye başladı. Yeni yılla birlikte yeni ev fırsatlarının sunulduğu projelerde birbirinden özel kampanyalar yer alıyor...

Ormanada kampanyalar Haberi

Ormanada kampanyalar

Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından inşa edilen Ormanada Evleri İstanbul Zekeriyaköy'de 220 dönüm arsa alanında yükseliyor. Ormanada Zekariyaköy projesi 188 adet villa ve 15 farklı tip 85 adet sıra evlerden oluşuyor.

Ormanada Zekeriyaköy yeni başlattığı 'Deneme Sürüşü' kampanyasıyla ev almak almak isteyenlerin önünü açıyor. Kampanya kapsamında Ormanada'da kirada oturulan ev 12 ay için satın alınmaya karar verilirse toplam kira bedeli ve depozito ev fiyatından düşülüyor. Ayrıca projeden ev almak isteyenlere yüzde 10 KDV indirimi yapılıyor.

Ormanada Evleri'nde daire sahiplerine pilates-fitness merkezi, buhar odası, masaj odaları, iki adet yüzme havuzu, biri kapanabilir iki adet tenis kortu, yürüyüş ve bisiklet yolları, 25 dönümlük yeşil alan gibi olanaklar sunuluyor. 

Ormanada Zekeriyaköy nerede? 

Belgrad Ormanı'nın hemen yanında yükselen Ormanada Zekeriyaköy, Yavuz Sultan Selim Köprüsüne 7 dakika, İstanbul Havalimanı'na 30...