29 / 03 / 2024

Ormanada önce otur sonra satın al

Ormanada önce otur sonra satın al

Eczacıbaşı Gayrimenkul, Ormanada Zekeriyaköy projesinde, 'önce otur, sonra satın al' dönemi başlattı. Ormanada'da, kirada oturduğu evi 12 ay sonra almaya karar verenlerin ödediği kiralar, evin toplam fiyatından düşülüyor..

2006 yılında Avrupa Konutları'nda 'Önce otur, sonra öde' sistemi!

2006 yılında Özsaya Turizm ve Gün-Er İnşaat ortak girişiminin Halkalı'da yaptığı Avrupa Konutları oturuma açılacakmış. Yapımcı şirket Avrupa Konutları'nda ilk defa 'Önce otur, sonra öde' sistemi ile konut satmış.

Ormanada'da önce otur, sonra satın al dönemi!

Eczacıbaşı Gayrimenkul, Ormanada Zekeriyaköy projesinde, 'önce otur, sonra satın al' dönemi başlattı. Ormanada'da, kirada oturduğu evi 12 ay sonra almaya karar verenlerin ödediği kiralar, evin toplam fiyatından düşülüyor..

Ormanada'da evinizi kiralayın severseniz alın!

Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor. Ormanada, kirada oturduğu evi 12 ay sonra almaya karar verenleri, 12 ay boyunca ödediği kiraları evin toplam fiyatından düşerek ev sahibi yapıyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada’da evi kirala, seversen al!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemini başlatıyor. Ormanada’da kendisini nasıl bir yaşam konsepti beklediğini deneyimleme imkanı buluyor...

Ormanada'da önce otur sonra al dönemi!

Ormanada'da "Önce otur, sonra satın al" dönemi başlıyor. Ormanada, kirada oturduğu evi 12 ay sonra almaya karar verenleri, 12 ay boyunca ödediği kiraları evin toplam fiyatından düşerek ev sahibi yapıyor...

Ormanada Zekeriyaköy'de önce otur, sonra satın al dönemi başlıyor!

"Önce otur, sonra satın al" dönemi başlıyor. Ormanada, kirada oturduğu evi 12 ay sonra almaya karar verenleri, 12 ay boyunca ödediği kiraları evin toplam fiyatından düşerek ev sahibi yapıyor...

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Çukurova Tower'da peşinat ödemeden taşınmak mümkün!

Çukurova Tower'ın peşinatı bir yıl erteleyen "önce otur, sonra öde" kampanyası Kurban Bayramı'nda da devam ediyor. Çukurova Gayrimenkul'un son dairelerine özel olarak düzenlediği kampanya ile hiç peşinat ödemeden Çukurova Tower'a taşınmak mümkün.

Çukurova Tower'da önce otur sonra öde! 179 bin TL!

KARTAL' IN Adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower' ın peşinatı bir yıl erteleyen 'önce otur, sonra öde' kampanyası Kurban Bayramı' nda da devam ediyor...

Çukurova Tower’a hemen taşınıp peşinatı bir yıl sonra ödemek mümkün!

Kartal’ın adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower’ın peşinatı bir yıl erteleyen “ önce otur, sonra öde ” kampanyası Kurban Bayramı’nda da devam ediyor.

Çukurova Tower'da 'önce otur, sonra öde'

İstanbul Kartal'da modern tasarım anlayışıyla Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Tower'da yaşam başladı. Projede, 30 Ağustos'ta başlayan daire teslimlerinin eylül ayı içinde tamamlanması hedefleniyor.

Çukurova Tower’da “önce otur, sonra öde” kampanyası!

İstanbul Kartal’ da Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve merkezi lokasyonu, doğaya saygılı konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile öne çıkan Çukurova Tower’ da yaşam başlıyor...

Ormanada önce otur sonra satın al Haberi

Ormanada önce otur sonra satın al
Eczacıbaşı Gayrimenkul, Ormanada Zekeriyaköy projesinde, 'önce otur, sonra satın al' dönemi başlattı. Ormanada'da, kirada oturduğu evi 12 ay sonra almaya karar verenlerin ödediği kiralar, evin toplam fiyatından düşülüyor. Böylelikle ev almakla kiralamak arasında kararsız kalanlar, Kanyon Yönetim ve İşletme ile yönetilen Ormanada'da kendisini nasıl bir yaşam konsepti beklediğini deneyimleyebiliyor. İstanbul Zekeriyaköy'de konumlanan proje, doğanın içinde bir hayat sunuyor. Proje, 188 adet 5 farklı tip villa ile 81 adet 15 farklı tip sıra evden oluşuyor.


Ormanada satış ofisi

Telefon: (0212) 201 59 30

Web adresi: www.ormanada.com


Takim...