24 / 04 / 2024

Orta vadede konut almak

Orta vadede konut almak

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan İNDER KONUTDER GYODER kampanya değerlendirmesi yaptı. 

TOKİ açıkladı! TOKİ'den 3+1 Orta Gelir konut projesi...

TOKİ alt ve orta gelir grubu konut projesi için yeni satış duyurusunu açıkladı. İlk kez ev alacaklara, hiç evi olmayanlara yeni sosyal konut projesi haberi geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Deprem harcamaları için bütçeden ayrılan rakam orta vadede 3 trilyon TL'yi aşacak! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, deprem harcamaları, bütçe ve enflasyon ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Depremin yaralarının sarılması amacıyla bu sene bütçede 762 milyar TL kaynak ayırdıklarını belirten Yılmaz, bu rakamın orta vadedi 3 trilyon lirayı aşacağının altını çizdi. İşte de

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan dar ve orta gelirlilere konut müjdesi! Hayaller gerçek oluyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda 12’nci Kalkınma Planı'nı sunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dar ve orta gelirlilere konut müjdesi verdi. Yılmaz, en az 375 bin sosyal konut üretiminin hedeflendiğini söyledi.

Enflasyon ne zaman tek haneli olacak? Hükümet tarih verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Orta vadede tek haneli enflasyona gitmeyi öngörüyoruz. Bunun politikalarını adım adım Orta Vadeli Program'da görme imkanı olacak" ifadesini kullandı.

Türk lezzetleri dünya sofralarında! ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlandı!

ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlanarak 1,8 milyar doları geçti. 2023 yılında 2 milyar dolarlık ihracat hedeflenirken, orta vadede ise 5 milyar dolara ulaşılması hedefleniyor.

Türkiye'de 7 yıl içinde orta vadede en az 20 bin market açılabilir!

Organize gıda perakende sektörüne yönelik hazırlanan "Ortakakıl Konferansları 2023" kapsamında açıklanan Ortakalan Perakende Raporu'na göre, Türkiye'de orta vadede en az 20 bin market açılması bekleniyor.

Orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı: Yüzde 0.69 faizle yeni evim konut kredisi!

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Yeni Evim Konut Kredisi, orta gelirli bireylerin düşük faiz oranları ve avantajlı ödeme koşullarıyla konut sahibi olmalarını sağlıyor. Ev hayali kuranlar için büyük bir fırsat!

İslam Memiş’ten seçim sonrası korkutan açıklama: ‘Alan büyük zarar etti!’

14 Mayıs’ta yapılan ve ikinci tura kalması kesinleşen seçim nedeniyle piyasalarda hareketlilik yaşanıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcısına uyarı yaptı. Borsaya ilişkin bilgi veren Memiş, “Uzun ve orta vadede yatırımcı olmak mantıklı” dedi.

Konut sorunu derinleşiyor!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra derinleşen konut krizinde kısa ve orta vadede hayata geçirilebilecek stratejik adımlarla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı...

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği! 

Ege Yapı ve Missafir'den 26 milyon liralık işbirliği geldi. Ege Yapı, kısa, orta ve uzun vadede konut kiralamak isteyen vatandaşlarla ev sahiplerini bir araya getiren Missafir'e yatırım gerçekleştirdi. 

Ziraat Bankası, Vakıfbank ev kredisi... 0.69 Konut kredisi hesaplama nasıl yapılır!

Yeni Evim orta gelirliye konut kredisi hesaplama nasıl yapılır? Bankaların 0.69 Konut kredisi hesaplamasıyla ilgili detaylar bu haberimizde…

Orta gelirliye konut kampanyasında finansman desteğinde flaş gelişme! Resmen yayımlandı

Orta gelirliye yönelik yeni konut kampanyasının finansmanına ilişkin düzenlemeleri içeren yasa, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeyle Hazine, kampanya kapsamında ev alanlara ilk üç yılda taksidin hane halkı gelirinin yüzde 30'unu aşan kısmı kadar destek verilecek.

İlk defa ev sahibi olacak vatandaşlar dikkat! Orta gelirliye konut düzenlemesi Meclis'ten geçti!

Orta gelirliye 'yeni evim' desteği kapsamında hazırlanmış olan Konut Finansman Paketi'ne ilişkin düzenleme TBMM'de kabul edilerek yasalaştı.

Orta vadede konut almak Haberi

Orta vadede konut almak

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan İNDER KONUTDER GYODER kampanya değerlendirmesinde bulundu.

30 gün ile sınırlı kampanya ile yakın ve orta vadede konut almayı düşünen tüketici ciddi anlamda kazanç sağlamış olacak diyen Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, '' KDV indirimi hariç yüzde 35'e yakın şu anda bir indirim yapmış oluyoruz. Yüzde 15 faiz indirimi faiz oranının 0,98 e geldiği zaman yüzde 15 bir sübvanse anlamına geliyor. Yüzde 20 biz sektör temsilcileri olarak bir indirim sunuyoruz. Diğer taraftan KDV'den dolayı bir yüzde 10 indirim var Tapu harçlarında yüzde 1 indirim sözkonusu. Dolayısıyla gerçekten Türkiye Cumhuriyet tarihinde ilk defa çok yoğun bir indirim kampanyası oluyor. Bu da bir evin fiyatı 3'te 1 azalmış gibi bir hesap çıkarıyor karşımıza. Sektör...