26 / 04 / 2024

Ortadoğu 2 proje

Ortadoğu 2 proje

İnşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep sürecini başlattı.

Türk müteahhitleri için Ortadoğu ve Afrika fırsatı!

TMB, '2021'in Başında Endişe ve Umut Bir Arada' başlığı ile İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre Türk müteahhitleri Ortadoğu ve Afrika'da toplam 40'ar milyar dolarlık proje üstlenecek.

Türk müteahhitler, Ortadoğu ve Afrika'daki yeni projeleri üstlenecek!

Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması bekleniyor.

Konut alan 2 yabancıdan biri Ortadoğu’dan!

Yabancıya konut satışında öne çıkan gayrimenkul şirketi Antalya Homes’in TÜİK verilerinden hareketle yaptığı araştırmaya göre, Türkiye’de konut alan her 2 yabancıdan biri Ortadoğu ülkesinde yaşıyor.

Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Resim Modern Evleri 335 konuttan meydana geliyor. Proje E-5'e 10 dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor. İşte Ortadoğu Grup Resim Modern Kağıthane fiyat...

Ortadoğu Grup'tan 8 yeni proje!

Ortadoğu Grup, İstanbul'un değerlenen bölgelerinde yeni yatırımlara hazırlanıyor. Toplamda 3 bin 200 konutun yer alacağı projeler Sancaktepe, Zekeriyaköy, Eyüp, Kağıthane, Çengelköy, Çekmeköy ve Fikirtepe bölgelerinde yükselecek.

Ortadoğu Grup'tan Eyüp'e 200 konutluk dönüşüm projesi!

Ortadoğu Grup, Eyüp’ün ilk kentsel dönüşüm projesine başlıyor. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Hak sahipleriyle anlaştık, 200 konutluk proje yapacağız” dedi.

Eyüp ve Kağıthane'ye Ortadoğu Grup'tan 2 yeni proje!

Eyüp ve Kağıthane'de yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanan Ortadoğu Grup hazırlıklarına devam ediyor. Projeler için ön talep toplanıyor. Başvurular www.2proje.com web sitesinden yapılıyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane'de 2 yeni projeye hazırlanıyor!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür: “ Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla alabilecekler” dedi.

Ortadoğu Grup'tan iki yeni proje ön talepte!

İnşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep sürecini başlattı.

Ortadoğu Grup 2 yeni projesinde ön talep topluyor!

İnşaat sektörünün önde gelen markalarından Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep sürecini başlattı.

Yeni Nesil Eyüp: Ortadoğu Grup Eyüp projesinin adı belli oldu!

Ortadoğu Grup'un Eyüp'te hayata geçireceği projenin adı belli oldu. Yeni Nesil Eyüp adını taşıyan proje Mahmutbey Mecidiyeköy metrosunun Yeşilpınar istasyonunun yanı başında inşa edilecek.

Ortadoğu Grup'tan Eyüp ve Kağıthane'ye 2 yeni proje!

Resim İstanbul ve Merkez Zekeriyaköy'ün satışlarına devam eden Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane'de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep topluyor, projeler 2016'nın ilk yarısında satışa çıkacak

Ortadoğu Grubu'nun 2 bin konutluk gayrimenkul projesi var!

Ortadoğu Grubu hakkında da bilgi veren Mehmet Gür, halen değeri 1 milyar lira olan 2 bin konutluk gayrimenkul projeleri olduğunu belirtti. Grubun 2 bin yataklı “Wome Deluxe Resort &Spa” adıyla bir oteli de var.

Ortadoğu 2 proje Haberi

Ortadoğu 2 proje

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projeleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Eyüp’te inşa edilecek ‘Yeni Nesil Eyüp Projesi’ 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari üniteden oluşuyor. Yüzde 73’ü yeşil ve açık alana ayrılan projede, açık hava oyun parkları, kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness salonu, kafe, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik personeli eşliğinde kontrollü giriş çıkışlar bulunuyor. Mecidiyeköy - Mahmutbey Metrosu’nun hemen yanında konumlanmasıyla ulaşım avantajı sağlayan ve 2+1 ile 3+1 daire seçeneklerinden oluşan ‘Yeni Nesil Eyüp’ İstanbul’un tarihi yerlerine yakınlığı ile de dikkat çekiyor.


Yeni Nesil İstanbul



Kağıthane’de yapımına başlanacak  ‘Mod İstanbul Projesi’ ise 3 bin 770 metre kare alandan oluşuyor. 2 bin 60 metrekaresi açık ve yeşil alana ayrılan projede 1+1, 2+1...