23 / 04 / 2024

Ortadoğu Grubu konut projesi

Ortadoğu Grubu konut projesi

Ortadoğu Grubu hakkında da bilgi veren Mehmet Gür, halen değeri 1 milyar lira olan 2 bin konutluk gayrimenkul projeleri olduğunu belirtti. Grubun 2 bin yataklı “Wome Deluxe Resort &Spa” adıyla bir oteli de var.

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki Hyatt otelini açıyor! 130 odalı otel ve 160 rezidans geliyor!

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki 202 yıllık Marashka binasını Hyatt oteli olarak bu hafta açıyor. Projede 160 konut, seçkin mağazalar, restoranlar, kafeler, kulüpler ve çocuk alanları da yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Konut alan 2 yabancıdan biri Ortadoğu’dan!

Yabancıya konut satışında öne çıkan gayrimenkul şirketi Antalya Homes’in TÜİK verilerinden hareketle yaptığı araştırmaya göre, Türkiye’de konut alan her 2 yabancıdan biri Ortadoğu ülkesinde yaşıyor.

Ortadoğu'lu yatırımcılardan Kanal İstanbul atağı!

Bölgede çok sayıda konut, ticari ve arsa stokuna sahip Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Ortadoğu’lu yatırımcılardan ortaklık teklifleri aldıklarını söyledi...

Ortadoğu Resim Modern Talatpaşa fiyatları!

Toplam 335 konuttan oluşan Resim Modern projesinde yüzde 1 KDV oranı sunuluyor. Projede konut teslimlerin 2019 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Ortadoğu Resim Modern Talatpaşa fiyatları...

Ortadoğu Grup Yeni Nesil Eyüp fiyat listesi!

Ortadoğu Grup Yeni Nesil Eyüp fiyat listesi 818 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlar sunuluyor...

Ortadoğu Yeni Nesil Evleri satılık!

Toplam 222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Evleri'nde yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor. Ortadoğu Yeni Nesil Evleri satılık daire fiyatları 695 bin TL'den başlıyor.

Ortadoğu Grup'tan yazın en iddialı konut kampanyaları!

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Resim İstanbul projelerinde başlattığı birbirinden cazip kampanyalarla bu yaz ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyası ay sonuna kadar sürecek!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “15 Temmuz darbe girişiminde tek yürek olan halkımız bize dayanışmanın en büyük güç olduğunu bir kez daha ispatladı'' dedi.

Emlak Konut Ortadoğu Grup kampanyası 31 Ağustos'ta bitiyor!

Kampanya kapsamında Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde net yüzde 20 indirim uygulanıyor

Ortadoğu Grup kampanyasında 10 yıl vade ve aylık yüzde 0.70’lik kredi faizi!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, ''Emlak Konut’un başlattığı bu kampanyaya tüm projelerimizde yüzde 20 net indirimle destek verme kararı aldık” dedi.

Ortadoğu Grup projelerinde tarihi fırsat!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, ''Biz de Emlak Konut’un başlattığı bu kampanyaya tüm projelerimizde yüzde 20 net indirimle destek verme kararı aldık” dedi.

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyasına tüm projeleriyle katıldı!

Kampanyaya tüm projeleriyle katılma kararı alan Ortadoğu Grup, satışları devam eden Sancaktepe’deki Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Kağıthane’deki Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projeleriyle destek verecek.

Ortadoğu Grup Emlak Konut kampanyasına bin 753 konutla katıldı!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, Emlak Konut'un kampanyasını desteklediklerini ve eş zamanlı olarak benzer bir kampanya başlattıklarım dile getirdi.

Ortadoğu Grubu konut projesi Haberi

Ortadoğu Grubu konut projesi

Gelişen teknoloji, atıkların enerjiye dönüştürülmesini bugün büyük bir endüstri haline getirdi. Bu konuda Türkiye yolun başında olsa da, önemli çalışmalar yapanlar da var. Çöp gazından elektrik üretiminde Avrupa’nın en büyük tesislerinden birine sahip olan Ortadoğu Enerji bunlardan biri. Halen bu tür 4 santralleriyle 58 megavatlık (MW) kurulu güce ulaştıklarını vurgulayan İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, bu tesislerde ürettikleri elektrikle 266 bin 500 konutun enerji ihtiyacını karşıladıklarını söyledi. Gür ayrıca, karbondioksite göre 21 kat daha zararlı olan metan gazının neden olduğu sera gazı etkisinin de önüne geçildiğini vurguladı. Gür, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’deki tüm çöplerin toplanması halinde, 2016 yılı için çöp gazından elektrik üretim potansiyeli yaklaşık 2 milyar kilovatsaattir (kWh). Hayvansal atıkların potansiyeli ise yıllık 5,5 milyar kWh. Buna tarımsal...