29 / 03 / 2024

Ortadoğu Grup projelerinde tarihi fırsat!

Ortadoğu Grup projelerinde tarihi fırsat!

Firma: Ortadoğu Grup

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, ''Biz de Emlak Konut’un başlattığı bu kampanyaya tüm projelerimizde yüzde 20 net indirimle destek verme kararı aldık” dedi.



Ortadoğu Grup kampanyaları hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Emlak Konut’un 1 Ağustos’ta başlattığı kampanyaya  Ortadoğu Grup   da katıldı. Kampanyaya tüm projeleriyle katılma kararı alan Ortadoğu Grup, satışları devam eden Sancaktepe’deki Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Kağıthane’deki Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projeleriyle destek verecek.


Kampanya kapsamında  Ortadoğu Grup  tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde net yüzde 20 indirim uygulanıyor. Ayrıca 1.394 konutun bulunduğu Resim İstanbul projesindeki konutlar, 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.70’lik kredi faizi ile tüketiciye sunuluyor. 


Emlak Konut’un kampanyasını desteklediklerini ve eş zamanlı olarak  benzer bir kampanya başlattıklarını dile getiren  Ortadoğu Grup  İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “15 Temmuz darbe girişiminde tek yürek olan halkımız bize dayanışmanın en büyük güç olduğunu bir kez daha ispatladı. Bu süreçte herkesin  taşın altına elini koyması gerektiğine inanıyorum. Özellikle de ekonomimizin lokomotifi olan inşaat sektörüne büyük iş düşüyordu ve sektör büyük bir dayanışma göstererek büyük bir kampanya başlattı. Biz de Emlak Konut’un başlattığı bu kampanyaya tüm projelerimizde yüzde 20 net indirimle destek verme kararı aldık” dedi.  Ortadoğu Grup  bünyesinde yer alan Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerindeki toplam 1753 konut ile kampanyayı destekleyeceklerini söyleyen Gür, “Türkiye olarak zor bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde sektör olarak başlatılan bu kampanyalar ekonominin dinamizminin devam etmesi açısından çok önemli bir yer teşkil ediyor” diye konuştu.


Geri Dön