29 / 03 / 2024

Osman Akgül cami şadırvan isteği

Osman Akgül cami şadırvan isteği

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, 85 yaşındaki Osman Akgül'ün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak köyündeki cami için yaptığı şadırvan talebi karşılandı. Kaymakam Atakan Atasoy duyarlılığı nedeniyle Osman Akgül'e teşekkürlerini iletti.

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Concorde İnşaat Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Concorde İnşaat Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Osman Akgül tarafından kuruldu.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Normtech İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Normtech İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Osman Akgül tarafından kuruldu.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Lüleburgaz Sıbyan Mektebi'nin geleceğine vatandaşlar karar verecek!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Lüleburgaz'da bulunan ve restorasyon çalışmaları devam  Sıbyan Mektebi'nin ne olacağına vatandaşların karar vereceğini dile getirdi. 

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli Osman Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Kocaeli Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi’ndeki Osmanlı’nın kuruluş dönemine ait 700 yıllık tarihi Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı.

Osman Akgül cami şadırvan isteği Haberi

Osman Akgül cami şadırvan isteği

 Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, 85 yaşındaki Osman Akgül'ün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak köyündeki cami için yaptığı şadırvan talebi karşılandı.


İlçeye bağlı Çamdalı köyünde yaşayan emekli matbaa işçisi Osman Akgül, bir süre önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazarak köydeki camiye yeni bir şadırvan yapımı için yardım istedi.


Cumhurbaşkanlığının Kastamonu Valiliği’ne talimatı üzerine Akgül’ün istediği 3 ton su kapasiteli şadırvan İnebolu Kaymakamlığı tarafından yaptırıldı.


Eşi ile Çamdalı köyünde yaşayan Akgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Kasımpaşa'da futbol oynadığı yıllardan tanıdığını söyledi.


Kendisinin de uzun yıllar İstanbul'da bir matbaada çalıştığını belirten Akgül, "Reisicumhur benim eski arkadaşım. Daha belediye başkanı olmadan evvel top oynarken Kasımpaşa'dan, Okmeydanı'ndan onu tanıyorum" dedi.


Köy camisinin bahçesinde bulunan eski şadırvanın yerine yenisinin yapılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazdığını belirten Akgül, şöyle konuştu:


"Bu...