23 / 04 / 2024

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.



Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat tahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak. 3. Müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 4. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak, ve bunları satmak, kiraya vermek. 5. Her türlü havuz inşaatı yapmak ve arıtma tesisleri kurmak. 6. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 7. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 8. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 9. Her türlü gayrimenkul satın almak, kat karşılığı satın alınmış gayrimenkullerin sözleşmelerini devralmak. 10. Kar karşılığı aldığı arsalar üzerinde inşaat yapmak, kat irtifakı kurmak, işbu gayrimenkuller üzerinde ipotek tesis etmek, iskanlarını almak, cins tahsislerini yapmak. 11. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü bayındırlık ve inşaat işleri yapmak. 12. Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel ihalelere katılmak. 13. Yurt içi ve yurt dışında turizm ile ilgili hizmetler yapmak, konaklama tesisleri kurmak, kurulmuş tesislere ortak olmak, 14. Her türlü inşaat malzemelerinin alım satımını ithalat ve ihracatını yapmak. 15. Her türlü elektrik malzemelerinin alım satımını ithalat ve ihracatını yapmak. 16. Her türlü motorlu araçların alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. 17. Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri ile jantların alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 18. Oto galeriler açmak,işletmek veya işlettirmek. 19. Her türlü motorlu araçlara ait yedek parçanın alım satımı, imalatı ve ithalat ihracatını yapmak 20. Her türlü oto yedek parçalarının yurt içi ve yurt dışındaki imalatçı firmaları ile anlaşmalar yaparak, bu firmaların mümessillik distribütörlük ve acenteliklerini yapmak. 21. Her türlü enerji santralleri kurmak, işletmek, devir almak. 22. Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmaların bayilik, mümessillik, acentalıklarını almak. 23. Her türlü ev ve ofis mobilyalarının alım satımı imalatı ve ithalat ve ihracatını yapmak. 24. Mobilya imalatı için gerekli her türlü orman ürünleri ve mamullerinin alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. 25. Yurt içi ve yurt dışında kurulu banka finans kurumlarından konusu ile ilgili kısa, orta ve uzun vadeli krediler temin etmek. 26. Şirket faaliyet konusu ile ilgili her türlü gayrimenkulü iktisap etmek, kiralamak, kiraya vermek. 27. Şirketin işleri için gerekli taşıtları iktisap etmek, devretmek ve bunlar üzerinde ayni ve şahsi tasarruflarda bulunmak.


Geri Dön