29 / 03 / 2024

Osman Kaba ağaç ev

Osman Kaba ağaç ev

Artvin'de yaşayan inşaat mühendisi Osman Kaba, çam ağacının gövdesine 17 metrekarelik ev yaptı. Kaba, 25 basamaklı merdivenle çıkılan eve, yerden gökyüzüne yükseldiği için 'Yeşilden maviye ağaç ev' adını verdi.

Ünlü profesörden o bölge için yeni uyarı geldi: Deprem tehlikesi arttı!

Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana deprem sonrası KTÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Bektaş'tan çarpıcı bir uyarı geldi. Prof. Dr. Osman Bektaş açıklamasında Ege'de deprem tehlikesinin arttığını söyledi.

Prof. Dr. Osman Bektaş açıkladı! Bursa için uyardı, tehlike devam ediyor!

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Bursa için 7'den büyük deprem ile ilgili olarak uyarı yaptı. Buna göre, deprem tehlikesinin yükseldiğine dikkat çeken Sayın Bektaş, "İstanbul- Bursa deprem çifti modeline göre sırada Bursa var" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Osman Bektaş, 4.1'lik Bolu depreminin önemini açıkladı: Deprem İstanbul'dan uzaklaşıyor mu?

Prof. Dr. Osman Bektaş, resmi X sosyal medya hesabından Bolu'da meydana gelen 4.1'lik depremin önemini açıkladı. İşte Bektaş'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan korkutan açıklama: Hiçbir senaryo İstanbul'un deprem tehlikesini önleyemez!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği emekli Prof. Dr. Osman Bektaş, X sosyal medya hesabından Marmara ile ilgili konuştu ve fayların durumunu değerlendirdi. İşte o açıklama ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Osaş Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osaş Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 5 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Akşaş tarafından kuruldu.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan yeni deprem uyarısı: Fay hatlarıyla tek tek açıkladı! 

Prof. Dr. Osman Bektaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada yeni depremlerle ilgili uyarılarda bulundu. İşte Osman Bektaş'ın o açıklamaları...

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Manajim Group Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manajim Group Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   500 bin TL sermaye bedeli ile Esam Osman M.A tarafından kuruldu.

Ressam Osman Hamdi Bey’in Gebze'deki köşkündeki kapıların değeri şaşkına çevirdi!

Osman Hamdi Bey’in müze olan Gebze’de bulunan köşkündeki kapıların değeri şok etti. Zemin kattaki el işlemeli çiçek figürlü kapının Kaplumbağa Terbiyecisi (15 milyon lira) tablosu ile aynı değerde olduğu öğrenildi.

Osman Gürün'den Gökova Körfezi’nin imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Gökova Körfezi’nde sit değişikliği yaparak turizm cennetini imara açmak ve betonlaştırmak istemesine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den açıklama geldi.

Osman Kaba ağaç ev Haberi

Osman Kaba ağaç ev

Artvin'de yaşayan inşaat mühendisi Osman Kaba, çam ağacının gövdesine 17 metrekarelik ev yaptı. Çocuklarının önerisi ile ağaca ev yapan Kaba, 25 basamaklı merpenle çıkılan eve, yerden gökyüzüne yükseldiği için 'Yeşilden maviye ağaç ev' adını verdi. Çam ağacının kökünün sağlam olduğu için ev yapmaya karar veren Kaba, "360 derece manzarası var. Yatakla ve banyosu da olacak" dedi.



Karar



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Osman Kaba'nın çam ağacının gövdesine yaptığı evin 360 derece manzarası var


Birçok yabancı tasarım sitesinde rastladığımız ve hepimizin imrendiği ağaç evlerden biri bu sefer Artvin’e yapıldı. Arhavi İlçesi Kemerköprü Köyü'nde yaşayan Osman Kaba’nın çam ağacı gövdesine yaptığı evin adı ise ‘Yeşilden maviye ağaç ev'…


ORMANDAN GÖKYÜZÜNE DOĞRU…

İzmir'de kendisine ait şirkette yöneticilik yapan inşaat mühendisi Osman Kaba, işlerini çocuklarına devretti ve...