25 / 04 / 2024

Osman Terzi

Osman Terzi

Home Therm Havlupan Isı Ürünleri İmalatı İnşaat ve Metal İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Osman Terzi, Ahmet Acar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Osman Kozanhan İnşaat Hafriyat Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Kozanhan İnşaat Hafriyat Mobilya Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 13 Mart 2015'te, Gaziosmanpaşa 'da Osman Kozanhan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Osman Ayık: Turizmde sorunlar sürüyor!

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği 'nin ( ANSİAD ) 2015 yılı 5'inci olağan toplantısında Türkiye Otelciler Federasyonu ( TÜROFED ) Başkanı Osman Ayık'ı ağırlandı.

Osman Ayık: Otellerimiz göz kamaştırıyor!

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve beraberindeki heyet Vali Hakan Yusuf Güner 'e nezaket ziyaretinde bulundu.

İskenderun Belediye İmar Komisyon üyesi İlhan Osman Mesçi oldu!

İskenderun Belediye Meclisi dün Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında olağanüstü toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan oylama neticesinde İlhan Osman Mesçi Belediye İmar Komisyon üyesi olarak seçildi.

Osman Avcıl: İnşaat bittikten 1-2 yıl sonra, konutun değeri artar!

Elazığ Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Avcıl, "Gayrimenkulun satış zamanındaki gerçek değerini belirleyecek ve sorumluluk alacak bir kuruma ihtiyaç vardır." dedi..

Osman Avcıl: Gayrimenkul satışlarında değeri belirleyecek kuruma ihtiyaç var!

Kısa adı ELMÜTDER olan Elazığ Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Avcıl, "Gayrimenkulün satışı aşamasında emlak değerini belirleyecek bir kuruma ihtiyaç var" dedi...

Osman Genç: Şehirlerimizi doğru inşa etmeliyiz!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şehirlerin doğru inşa edilmesi gerektiğine işaret ederek, "Eğer şehrimizin kimliğini ortaya çıkarıp, çevre bilinci ile doğru bir mekansal planlama yaparsak geleceğimizi kurtarırız." dedi..

Osman İyimaya kimdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya, görevinden Şubat 2015'te istifa etti. Peki, Osman İyimaya kimdir? Osman İyimaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Osman Çakır kimdir?

Erzurum İspir Belediye Başkanı Osman Çakır kimdir? Osman Çakır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Çakır, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Çakır...

Çetin Osman Budak: Turizmciler için paniğe gerek yok, güzel otellerimiz var!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, hem turizmde hem de yaş meyve sebze ihracında Rusya pazarında paniğe gerek olmadığını söyledi. Budak, şunları kaydetti;

Hacıosman Metrosu-Belgrad Ormanı arasına yeni bisiklet yolu!

Sarıyer Hacıosman Metro İstasyonu’ndan başlayarak Belgrad Ormanı girişine kadar devam eden 6.5 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek..

Çetin Osman Budak: Antalya Türkiye'nin en çevreci ili olmalı!

Antalya dünya çapında bir turizm ve tarım merkezi olduğunu söyleyen ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, turistik ve çevresel değer taşıyan alanlarda maden veya taş ocağı açılmaması gerektiğini söyledi.

Kayseri'ye terzi köyü kurulacak!

Kayseri'ye terzi köyü kurulacak. Kayseri Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası, 55 dönüm arazi üzerine kuracakları " terzi köyü " nde çırak ve kalfa yetiştirecek.

Osman Terzi Haberi

Osman Terzi

Home Therm Havlupan Isı Ürünleri İmalatı İnşaat ve Metal İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Osman Terzi, Ahmet Acar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu. 


Home Therm Havlupan Isı Ürünleri İmalatı İnşaat ve Metal İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; SIHHİ VE ISI TESİSATI MALZEME VE CİHAZLARI a.Ülke çapında tesis edilmekte olan doğalgaz şebekelerinden ev, apartman, işyeri ve sınai vesair tesislere doğalgaz hatları çekmek, doğalgaz veya diğer yakıtlarla çalışan brülör, kalorifer kazanları, kat kaloriferleri tesis etmek, doğalgaz ile çalışan diğer konut, işyeri ve sanayi gereçlerinin tesisat, montaj ve bakımı, onarım işlerini yapmak, bu hizmet ve montajlar için gerekli araç gereç. makine ve yedek parça, her türlü alet ve edevatları almak, satmak, ithal ve ihraç etmek,...