23 / 04 / 2024

Osmancık 2015 projeleri

Osmancık 2015 projeleri

Yapılan 5 büyük yatırımın daha açılışına hazırlandıklarını kaydeden Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş “Şehrimizin temel ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın beklentileri başta olmak üzere ilçemizi geleceğe hazırlayan projelere öncelik verdik" dedi

Çorum Osmancık OSB’de arsa tahsisleri başladı!

Osmancık Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti sanayi parsellerinin birim fiyatını belirledi ve Çorum Osmancık OSB’de arsa tahsislerini başlattı.

Çorum Osmancık’a modern itfaiye istasyonu!

Osmancık İtfaiyesi, Belediye Hizmet Kampüsüne inşa edilen yeni itfaiye binasının inşaatı tamamlandı

Çorum Osmancık'ta kentsel dönüşüm imar planları askıda!

Çorum'un Osmancık ilçesinde riskli alan ilan edilen 160 hektar alanın kentsel dönüşüm projesi tamamlanarak askıya çıktı.

Yeni bir Osmancık inşa edilecek!

Osmancık’ta riskli alan ilan edilen 160 hektar alanın kentsel dönüşüm projesi tamamlanarak askıya çıktı.

Çorum Osmancık'a yeni altyapı!

Osmancık’ın tamamını kapsayan 42 kilometre Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Tesisi yatırımı için sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldı. Yeni alt yapı yatırımı ile ilçenin kenar mahallelerinde de alt yapı tamamlanmış olacak.

Çorum Osmancık'a yeni TOKİ konutları geliyor!

Osmancık ilçesinde inşaatı hızla yükselen Gemici TOKİ konutlarının ardından yeni projeler için çalışmaların başladığı bildirildi.

Osmancık Kalesi restorasyon çalışmalarında son durum!

Osmancık Kalesi tarihi surların restorasyonu ve Koyunbaba Köprüsünün restorasyon çalışmaları devam ediyor.

Osmancık Otobüs Terminali'nin temeli atılıyor!

Osmancık Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Şehirlerarası Orobüs Terminalinin hafriyat çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların oldukça hızlı ilerlediği projede temel atma aşamasına gelindi.

Çorum Osmancık'ta yol çalışmaları sürüyor!

Çorum’un Osmancık ilçesinde sıkıntılı olan keskin virajlar Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde düzeltildi.

Osmancık Beylerçelebi Cami’de çalışmalar başladı!

Osmancık Belediyesi tarafından yaklaşık 1 Milyon TL’ye ihale edilen Beylerçelebi Cami Restorasyonu ve Çevre Düzenlemesi Projesinin çalışmalarına başlandı.

Osmancık şehirlerarası otobüs terminali inşaatı başladı!

Osmancık Belediyesi tarafından ihale edilen Şehirlerarası Otobüs Terminalinin inşaatına başlandı.

Çorum Osmancık OSB'ye ödenek müjdesi!

Osmancık Belediye Başkanı ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Karataş çeşitli ziyaretler için Çorum’da bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile görüştü.

Osmancık Kalesi'nde restorasyon çalışmaları başlıyor!

Osmancık Kandiber Kalesi'ndeki ikinci etap restorasyon çalışmaları kapsamında tarihi surlar onarılacak. Restorasyonun 400 gün sürmesi planlanıyor...

Osmancık 2015 projeleri Haberi

Osmancık 2015 projeleri


Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Muhtarların taleplerini dinleyen Başkan Karataş, yapılan çalışmalarla ilgili de muhtarlara bilgi verdi.


İlçeye yapılan 5 büyük yatırımın daha açılışına hazırlandıklarını kaydeden Karataş “Şehrimizin temel ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın beklentileri başta olmak üzere ilçemizi geleceğe hazırlayan projelere öncelik verdik. Şu anda 5 projemiz daha hizmete giriyor. Osmancık’ın 7 yıllık mirası olan Osmancık Kalesinin restorasyonunun ilk etabı tamamlanıyor. Küllük Tepesi mevkisinde 10 dönümlük park projesi tamamlandı. İlçemizin şehir manzarasına hakim Adatepe’ye yapılan mesire alanı tamamlandı. D100 Karayolunda trafik kazalarının engellenmesine ciddi yarar sağlayacak ve trafik güvenliği için büyük önem verdiğimiz Trafik Elektronik Denetleme Sistemi tamamlanmak üzere. Ayrıca ilçemiz oto sanayisine de büyük katkı sağlayacak ve araç sahibi vatandaşlarımız için büyük öneme sahip...