26 / 04 / 2024

Osmancık OSB’de arsa tahsisi başladı!

Osmancık OSB’de arsa tahsisi başladı!

Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi için toplantı düzenlendi. Toplantıda arsa tahsislerine başlandı.



Çorum Valisi Mustafa Çiftçi önderliğinde Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı geçtiğimiz gün ilçede gerçekleşti. Çorum Haber'den Volkan Sınayuç'un haberine göre; stratejik olarak önemli bir konumda yer alan Osmancık'a kurulan Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilen Müteşebbis Heyeti
Toplantısı'nda Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve Müteşebbis Heyeti üyeleri de yer aldı.

Osmancık OSB’nin faaliyete başlamasıyla ilçede yeni iş sahaları açılacak ve binlerce kişiye istihdam sağlanacağı kaydedildi. Vali Çiftçi yönetimindeki toplantıda Osmancık OSB'nin durumu hakkında da görüş alışverişi yaptı.

SAHADA İNCELEME

Vali Mustafa Çiftçi, toplantının ardından Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti üyeleriyle birlikte OSB'de bulunan çalışma alanlarını yerinde inceledi. Vali Çiftçi'ye Kaymakam Hakan Alkan, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve heyet üyeleri katıldı.

İncelemeler sonucubda Osmancık Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapısı tamamlanarak yatırımcılara fabrika kurmak için arsa tahsisine başlandığı ifade edildi. Vali Mustafa Çiftçi OSB'nin durumu hakkında bilgiler de aldı.


Geri Dön