27 / 04 / 2024

osmaniye özaksu evleri satılık

osmaniye özaksu evleri satılık

Konut, dükkan ve ofislerden oluşan Özaksu Bakırköy projesi 625 bağımsız birimden oluşuyor. Proje Özaksu Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş imzasıyla yükseliyor...

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Osmaniye'de 7 bin 100 kalıcı konutun projesi hazır!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'de, evleri yıkılan ya da ağır hasar gören vatandaşlar için 7 bin 100 konutun projesinin hazır olduğu açıklandı.

Özaksu Bakırköy Evleri satılık konut!

Özaksu Bakırköy projesinde 1+0'dan 2+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede konutların yanı sıra dükkan ve ofislere de bulunuyor...

Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye Mahallesin'de inşa edilen Özaksu Bakırköy Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1 ve daha büyük daire tipleri sunuluyor. Peki Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?

Özaksu Bakırköy daire teslimleri!

Özaksu Bakırköy Evleri projesi için hafriyat çalışmalarının bu yılın Aralık ayında başlaması planlanıyor. Projede 625 bağımsız birime yer veriliyor...

Özaksu Bakırköy Evleri iletişim!

Özaksu Bakırköy projesi İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye'de hayata geçirildi. Özaksu Bakırköy Evleri'nde teslimlerin 2020 yılında yapılması planlanıyor...

Osmaniye Ebruli Park Sitesi'nin adı değişti!

Osmaniye’nin kadirli ilçesinde bir müteahhit Fetö/PDY terör örgütü tarafından 15 Temmuz da gerçekleştirilen hain darbe girişimine tepki olarak, Ebruli Park evleri olan sitenin ismini “15 Temmuz Demokrasi Evleri” olarak değiştirdi.

Osmaniye'de evleri yarım kalan vatandaşlar tepkili!

OSMANİYE'de bir grup vatandaş, 6 ay önce kendilerinden ev yapımı için para toplayan müteahhidin ortadan kaybolduğunu iddia ederek tepki gösterdi.

Osmaniye Düziçi 3. Etap TOKİ Evleri için çalışmalar başladı!

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, Düziçi'ne 3. Etap TOKİ evleri için çalışma başlattıklarını söyledi. Düziçi'nde daha önce ilki 192 adet, ikincisi 162 adet olmak üzere iki TOKİ projesi hayata geçmişti.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt Evleri başvuruları!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt Evleri başvuruları bugün başladı. Satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede toplam 7 adet konut açık satışa çıkarılıyor.

Osmaniye Yeşilyurt TOKİ Evleri kura çekilişi!

Osmaniye Yeşilyurt TOKİ Evleri kura çekilişi kapsamında 256 adet konut satışa sunulacak. Başvuru süresi 13 Mayıs'ta sona eren projede 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ Evleri kura çekimi!

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ Evleri kura çekimi kapsamında 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Projede aylık 447 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ Evleri kura!

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ Evleri kura çekilişi kapsamında 256 adet konut satışa sunulacak. Daire fiyatları 71 bin 531 TL'den başlangıç gösteren projede teslimler sözleşme tarihinden itibaren 36 ay sonra yapılacak.

osmaniye özaksu evleri satılık Haberi

osmaniye özaksu evleri satılık

Özkasu Bakırköy projesi 142 bin 261 metrekare kapalı inşaat alanı ve 27 bin 199 metrekare arsa alanına sahip. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve daha büyük daire tiplerine yer veriliyor.


Özaksu Bakırköy projesinde toplam 590 konut ve 35 dükkan-ofis olmak üzere 625 bağımsız birim olacak. Proje beş tane konut bloğu, 1 ticaret bloğu ve 4 villa olarak inşa ediliyor.


Özkasu Bakırköy Evleri İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye Mahallesi'nde hayata geçirildi. Teslimleri 2020 yılının Ağustos ayında yapılacak olan Özaksu Evleri  Özaksu Gayrimenkul  Yatırım ve Turizm A.Ş. tarafından konumlandırılıyor. 



Tel: 0212 572 08 25

Gizem...