16 / 04 / 2024

osmaniye polikliniği prefabrik bina

osmaniye polikliniği prefabrik bina

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet veren Osmaniye Semt Polikliniği prefabrik yeni binasında hizmete başladı...

Osmaniye'de afetzede esnaflar için yapılan iş yerlerinin teslimleri başladı!

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde işletmeleri yıkılan ya da hasar gören esnaf için planlanan 95 prefabrik iş yerinden tamamlanmış olan 65 tanesinin teslimlerine başlandı.

Prefabrik ile çelik ev arasındaki farklar neler?

Son zamanlarda dayanıklılığı ve görünümü ile öne çıkan evlerden biri olan çelik yapılar, prefabrik yapılardan farklılıkları ile dikkat çekiyor. Bu durumda pek çok kişi prefabrik ev ile çelik ev arasındaki farkları merak ediyor. Merak konusu olan prefabrik ile çelik ev arasındaki farklar nelerdir?

Prefabrik ev almak isteyenlere kampanya! İşte tüm detayları ile....

Türkiye'de konut sahibi olmak isteyenlerin tercih ettiği prefabrik yapılar, artan talep ve devlet desteğiyle birlikte daha da popüler hale geldi. Özellikle pandemi döneminde, prefabrik evlerin tercih edilmesiyle birlikte devlet, bu alanda vatandaşları destekleyen bir kampanya başlattı.

90 metrekare prefabrik ev ne kadar? 2 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin özelliği, prefabrik ev yardımı ve özellikle prefabrik fiyatları şu sıralarda sıklıkla araştırılan konuların başında geliyor. İşte bu konuya dair detaylar!

Prefabrik evler için ruhsat ve izin gerekli mi? Ruhsata ihtiyaç olmayan yapılar hangileri?

Prefabrik evler Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerden sonra yoğun ilgi görmeye başladı. Pek çok kişi prefabrik ev için izin ya da ruhsat gerekip gerekmediğini merak ediyor.

Prefabrik ev için ruhsat gerekir mi? Prefabrik ev için ruhsat nasıl alınır?

Prefabrik evler günden güne popülerleşmeye devam ediyor. Küçük bir arsa veya arazisi bulunan vatandaşlar, şehrin kalabalığından kaçmak için kendi yaptıkları prefabrik evlere sığınıyor. Peki, Prefabrik ev için ruhsat gerekir mi? İşte prefabrik ev yaptırmak isteyenlerin bilmesi gereken detaylar…

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Osmaniye Kadirli için acele kamulaştırma kararı!

Osmaniye ili Kadirli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Osmaniye Kadirli için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ev almak isteyenlere büyük müjde!

Evlerinin bakım-onarımı, betonarme ev yapım desteği, prefabrik ev yapım desteği ve afet kapsamında ev eşyası alımı için ayni veya nakdi olarak yapılan destekte 40 bin TL veriliyor

Türkiye'de satış patladı! Ev yapana 40 bin TL hibe!

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü'nün verdiği prefabrik ev yardımlarına başvuru yapacak vatandaşların sağlamaları gereken koşullar, başvuru işlemlerini ne zaman ve nasıl yapacakları ve bilinmesi gereken diğer tüm ayrıntılar sizler için araştırıldı. İşte tüm merak edilenler...

Dorçe Prefabrik'ten savunma sanayisi için modüler yapılar!

Dorçe Prefabrik, Afrika'nın tamamı, CIS bölgesi, Orta Doğu ülkelerinde ve Türkiye'de; Birleşmiş Milletler, NATO ve Türk Silahlı Kuvvetleri gibi kurumlar için modüler yapılar üretiyor.

Osmaniye için acele kamulaştırma kararı!

Osmaniye ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Osmaniye için acele kamulaştırma kararı!

Osmaniye sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

osmaniye polikliniği prefabrik bina Haberi

osmaniye polikliniği prefabrik bina
Deprem güçlendirme çalışmaları yüzünden kapatılan Osmaniye Semt Polikliniği binası, D-100 Karayolu'nun kenarında kurulan yeni prefabrik binada hizmet vermeye devam ediyor. 2 bin 500 metrekare kapalı alana sahip prefabrik klinikte 20'ye yakın branşta, 50 doktor görev alıyor. Poliklinikte günde yaklaşık 2 bin hasta muayene...