25 / 04 / 2024

Osmaniye Yaveriye toki konutları başvuru

Osmaniye Yaveriye toki konutları başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Osmaniye Yaveriye Toplu Konut Uygulaması kapsamında 5 adet konut için başvuru dönemi 22 Mayıs'ta başlıyor...

Osmaniye Sumbas TOKİ'ye kavuşuyor!

Türkiye'de merakla takip edilen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaniye'de kaç adet konut inşa edecek? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer ralan 17 adet konut için başvuru dönemi 30 Haziran tarihinde sona eriyor.

TOKİ Osmaniye Yaverpaşa 604 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Yaverpaşa Mahallesi 604 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ'den Osmaniye'ye 604 yeni konut müjdesi!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Yaverpaşa Mahallesi 604 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 28 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi bugün!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Osmaniye'ye lojman müjdesi!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye Bahçe orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir grubu projesinde başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı.

TOKİ Osmaniye alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Osmaniye kura sonucu 9 Temmuz 2020!

TOKİ Osmaniye kura sonucu 9 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Osmaniye kura sonucu 9 Temmuz 2020 ve TOKİ Osmaniye kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi...

Osmaniye Yaveriye toki konutları başvuru Haberi

Osmaniye Yaveriye toki konutları başvuru

TOKİ Osmaniye Yaveriye Toplu Konut Uygulaması kapsamında 5 adet konut, ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor. Başvuru dönemi 22 Mayıs-28 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor.


TOKİ Osmaniye Yaveriye Toplu Konut Uygulaması'nda yer alan konutların alanı; 129,62 metrekare 3+1 olarak tasarlandı. Dairelerin fiyatları 127 bin 850 TL ile 151 bin 448 TL arasında değişiyor. Yüzde 15 peşinat verilen konutlar için 180 ay vade yapılıyor. Projede en düşük başlangıç taksiti 603,73 TL, en yüksek başlangıç taksiti ise 808,04 TL olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için