26 / 04 / 2024

otel kral daireleri

otel kral daireleri

Antalya Belek ultra lüks otelleri ile ünlenince zenginlerin de mekânı oldu. Ancak kral dairelerine sığmayan bu milyarderler için oteller 600-1500 metrekarelik özel villalar inşa ediyor.

Kral Small Otel Limited Şirketi kuruldu!

Kral Small Otel Limited  Şirketi Şişli’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Seyit İstek tarafından kuruldu.

Serdar Bilgili Miami’de 2 otel daha aldı!

Serdar Bilgili, ABD’li emlak kralı Michael Shvo ve Alman bankacılık devi Deutsche Finance America ile birlikte Richmond Hotel’i ve South Seas otelini satın aldı. Bilgili iki otel için 139.9 milyon dolar ödedi...

Bu villaların geceliği 110 bin TL!

Antalya turizminde lüks segment olarak adlandırılan villalar, kral daireleri ve süper lüks süitlere olan ilgi arttı. Bu villa ve kral dairelerinin gecelik fiyatları 5 bin ila 20 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. Bazı otellerde villanın bir günlük fiyatı 105-110 bin lirayı buluyor.

İşte dünyanın en pahalı otellerindeki kral daireleri!

Mail Online Travel, dünyanın en pahalı kral dairelerini seçti. Listede Türkiye’den de bir otel yer alıyor. İşte dudak uçuklatan bir gecelik ücretleriyle dünyanın en pahalı kral daireleri…

Otel konsepti residence yalanı!

İnşaat şirketleri otel konsepti geliştirdiklerini iddia ederek daireleri tüketicilere satılıyor.Fakat işin, görünen yüzünden çok farklı olduğu ortaya çıktı. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş konuyla ilgili detayları anlatıyor...

Ramada Plaza Otel İzmit'te otel inşa edecek!

Konaklama tesislerinden Ramada Plaza Otel, İzmit merkezde yer alan Fuar Apartma’nın büyük bölümünü satın aldı. Birkaç dairede anlaşmazlık yaşayan Ramada’nın bütün daireleri satın aldıktan sonra binayı yıkarak yerine otel inşa edeceği öğrenildi.

Belek, G-20 zirvesi için kırmızı bölge oldu!

Dünyaca ünlü turizm bölgesine zirve boyunca akredite olmayan hiç kimse alınmayacak. Liderler, ultralüks kral daireleri ve villalarda kalacak. İlçede tedbirler şimdiden alınmaya başlandı. İşte önlemler...

Bentley, St Regis Otel’in kral dairesinin dekore edecek!

Lüks otomobil markası Bentley, İstanbul’da bulunan St Regis Otel’in kral dairesinin dekorunu yapacak. Bentley’in imzasını taşıyacak odanın gecelik fiyatı 5.345 dolar.

Fraser Place Anthill İstanbul Türkiye’nin Lüks Servisli Daireleri ödülünü kazandı!

Fraser Place Anthill İstanbul, lüks otel sektöründe en iyilerinin değerlendirildiği ve mükemmeliyeti onurlandıran Dünyanın En İyi Lüks Otelleri Ödülleri 2015 organizasyonu tarafından “Türkiye’nin Lüks Servisli Daireleri” ödülünü kazandı.

Termal Palace Otel nerede?

Termal Palace Otel 40 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Stüdyo 1, 2 ve 3 yatak kapasiteli daireler bulunan Termal Palace Otel projesinde 12 adet kral dairesi bulunuyor. "Termal Palace Otel nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Yalova Termal Palace Otel iletişim bilgileri!

Yalova Termal Palace Otel projesi toplam 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 2 bin 200 yatak kapasitesi bulunan projede kral ve başkanlık daireleri de mevcut. Yalova Termal Palace Otel iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Yalova Termal Palace Otel!

Yalova Termal Palace Otel projesinde 12 adet kral dairesi bulunuyor. Karaderili Grup imzasıyla yükselen projede bin metrekareden oluşan başkanlık suitide bulunuyor. Yalova Termal Palace Otel 40 bin metrekare alandan oluşuyor.

Karaderili Group Yalova'da otel yapıyor!

Yalova'ya saray konseptinde termal otel yapan Karaderili Group, talep üzerine 12 adet kral dairesi yaptı. Orhan Karaderili, "Ortadoğu'dan ilgi yüksek. İlk kez, gecesi 10 bin euro olan 12 adet kral dairesi yaptık" dedi

otel kral daireleri Haberi

otel kral daireleri
Rus, Ukraynalı, Kazak milyarderlerden sonra Avrupalı zenginler de Antalya'yı mesken tutunca, otellere kral daireleri dar geldi, 'villalara' taşındılar. Sungate, Rixos, Calista Luxury'tan sonra Ela Quality de iki villasını 'krallara layık' şekilde yeniden inşa etmeye başladı. Fiyatları 7 bin 500 Euro ile 25 bin dolara kadar uzanan kral villalarında çok özel müşterilerini ağırlayan oteller, bu iş için ayrı bir ekip de görevlendiriyor. Sibirya'dan Macaristan'a, Kazakistan'dan İsviçre'ye kadar geniş coğrafyada çalışan zengin avcısı bu ekiplerin görevi zengin turisti, Antalya'ya getirmek. Bu villalarda bakıcıdan açşıya, özel kâhyadan masöre kadar birçok özel hizmet veriliyor.

SUUDİLER KAPATTI
Bunlara bir örnek de geçen yıl hizmete açılan tekstilci Ahmet Akbalık'ın Belek'teki oteli Ela Quality. İlk...