25 / 04 / 2024

otel yatırımı yapan firmalar

otel yatırımı yapan firmalar

Şubat ayı teşvik verilerine göre, turizm yatırımları arttı. Verilere göre turizmde 9 yeni otel yatırımı için 645 milyon TL'lik teşvik belgesi alındı.

Türkiye turizmine yön veren 25'in üzerinde yerli otel zinciri bulunuyor!

11 Türk otel zinciri Maldivler'den ABD'ye, Rusya'dan Mısır'a kadar dünyanın 17 farklı ülkesinde 34 otel ile faaliyet gösteriyor. 12 Türk otel markası daha yurtdışı planları yaparken bu sayının artması bekleniyor...

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Uzman isim üstüne basa basa uyardı!

Yatırımcılar, ellerindeki paraları değerlendirmek için yatırım arayışına girdi. Son zamanlarda altın ve dolar yükselirken hangisine yatırım yapılması gerektiğini araştırırken, uzman isimden açıklama geldi. Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak!

Yatırım yapacaklar bir kez daha düşünsün! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Şimdiden hazır olun, geliyor...

Yatırımcılar yatırım yaparken altın, dolar euro gibi yatırım araçlarını tercih ederken, uzmanlar bu sene asıl kazandıracak yatırım aracını açıkladı.  Bu sene en çok buna yatırım yapan kanazak! Şimden hazır olun, geliyor. 

Altının efendisi İslam Memiş yatırımcıları baştan uyardı! Buna yatırım yapan servet sahibi olacak! 

Altının efendisi İslam Memiş, bir miktar parası olan ve yatırım arayışında olan yatırımcıları baştan uyardı. Buna yatırım yapan sertvet sahibi olacak.

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! İslam Memiş altını çizerek açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıların 2023 yılında en kazançlı çıkacakları yatırım aracını altını çizerek açıkladı. Ne altın en dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! 

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara üstüne basa basa o yatırım aracını işaret ederek buna yatırım yapan servetine servet ekleyecke dedi ve uyardı. İşte 2023 yılında en çok kazandıracak yatırım aracı.

İslam Memiş yatırımcılara seslendi! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek! Tam 12'den vuracaksınız!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde belli bir birimi olan yatırımcılara seslendi. Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek. Tam 12'den vuracaksınız!

İslam Memiş'ten yatırımcılara sır gibi açıklama! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiiş yatırımcılara sır gibi açıklamada bulundu.Yatırımcılara bu sene en çok hangi yatırım aracının kazanacağını açıkladı. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak!

İslam Memiş ona yatırım yapan yatırımcıları uyardı! Sessizce bekleyin! O tarihte servetinize servet eklenecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara önemli değerlendirmelerde bulunurken, özellikle ona yatırım yapan yatırımcıları uyardı. Sessizce bekleyin! O tarihte servetinize servet eklenecek.

İslam Memiş getirisi yüksek olacak yatırım aracını resmen açıkladı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, getirisi yüksel olacak yatırım aracını resmen açıkladı.Buna yatırım yapan köşeyi dönecek.

İslam Memiş ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek yatırımcıları uyardı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için önemli bir açıklama geldi. Yatırımcılara ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek o yatırım aracını işaret etti.  Buna yatırım yapan köşeyi dönecek...

otel yatırımı yapan firmalar Haberi

otel yatırımı yapan firmalar

Şubat ayı teşvik verileri, turizm yatırımlarının ivme kaybetmekle birlikte devam ettiği, hatta teşvik rakamlarına göre sektör paylarına bakıldığında enerjiden sonra ikinci sırada olduğunu gösteriyor. Bilindiği gibi otellerin doluluk oranındaki düşüşler bu alandaki onlarca projenin ertelenebileceği ihtimalini gündeme getirmişti. Ancak önemli bir kısmının yatırım programını sürdürdüğü görülüyor. 


Şubat ayı verilerine göre yatırım değeri 5 milyon liranın üzerinde olanlar itibariyle enerjide 754 milyon liralık, turizmde ise 645 milyon liralık yatırım için teşvik belgesi alındı. Rakamı içinden öğrenci yurtları düşülse bile turizm ikinci sıradaki yerini koruyor. 


PIT İSTANBUL BÜYÜK OYNUYOR 

Şubat ayında turizmde dikkat çeken en önemli yatırım için teşvik belgesi alan kuruluş, yabancı sermayeli PIT İstanbul oldu. Bu kuruluşun 5 yıldızlı otel projesi için öngörülen yatırım tutarı 320 milyon lira. PIT İstanbul Otel İşletmeciliği...