20 / 04 / 2024

otis asansör projeleri

otis asansör projeleri

Türk gayrimenkul sektörünün prestijli ödüllerinden ‘Sign of the City Awards’a layık görülen 6 büyük projenin asansörleri Otis imzası taşıyor. Otis asansörleri Türkiye’nin ödüllü projelerinde kullanılıyor.

MVK Yapı Otis Asansörleri'ni seçti!

MVK Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen ev-ofis, ticaret alanı ve otelden oluşan Work-Square karma projesi, dünyanın en iyi markalarını bir araya getirerek hayatı kolaylaştırırken, huzur ve konfor dolu yaşam alanları sunuyor.

Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile anlaşıldı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile sözleşme imzalandı.

OTIS, Adana Gayrimenkul Fuarı’nda tek asansör firması oldu!

Otis, Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda asansör sektöründen tek katılımcısı oldu. Otis Türkiye, ‘Gen2’ kayış sistemli, makine dairesiz asansörlerini tanıttı.

Otis’in Gen2 asansör satışı 500 bine ulaştı!

Asansör sektörünün öncü firması Otis’in sektöre kazandırdığı makine dairesiz, halat yerine kayış sistemi kullanılan modeli ‘Gen2’, tüm dünyada en çok tercih edilen asansör oldu.

Otis'ten yüksek taşıma kapasite asansör ünitesi ile kullanışlı çözümler!

Türkiye’nin en hızlı ve en yüksek asansörlerini üreten Otis Türkiye, sektörde bir ilke imza attığı, yüksek taşıma kapasiteli ve makine dairesiz ‘Robusta’ asansörü ile her türlü yapı için kullanışlı çözümler sunuyor.

Otis Türkiye, prestijli binalar için asansör üretiyor!

Türkiye’nin en fazla asansör ihraç eden firması Otis Türkiye; Avrupa’dan, Amerika’ya, Asya’dan Avustralya’ya, Orta Doğu’dan Uzak Doğu’ya kadar geniş bir coğrafyada, çok özel asansör projelerine imza atıyor.

OTİS'ten Türkiye'nin en hızlı asansörü!

OTİS Türkiye'nin 7 metreyi 1 saniyede katederek 'Türkiye'nin en hızlı asansörü' unvanını elde eden asansörleri, 'Akıllı Yolcu Yönlendirme' sistemiyle de binadaki trafik akışını en pratik şekilde sağlıyor.

Otis, Türkiye’nin en hızlı asansörünü kurdu!

Otis Türkiye; Zorlu Gayrimenkul’ün projesi Levent 199 için dizayn ettiği ‘hızlı’, ‘akıllı’ ve ‘çift katlı’ asansör sistemi ile bir ilke daha imza attı.

Otis asansörleri Türkiye’nin ödüllü projelerinde kullanılıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün prestijli ödüllerinden ‘Sign of the City Awards’a layık görülen 6 büyük projenin asansörleri Otis imzası taşıyor. Otis asansörleri Türkiye’nin ödüllü projelerinde kullanılıyor.

Otis ile elektrik kesildiğinde dahi asansörünüzü kullanabileceksiniz!

Enerji tasarrufu konusunda bir ilke daha imza atan dünyanın lider asansör markası Otis, yenilikçi ürünü ‘Gen2 Switch’ ile sektörde yepyeni ve yemyeşil bir dönem başlatıyor.

Engelli oğlu için çözümü evine asansör yaptırmakta buldu!

Uzunçayır Mahallesi'nde 4 çocuk annesi Şennur Erol, doğuştan fiziksel engelli 13 yaşındaki oğlu 8. sınıf öğrencisi Emirhan'ın, eve giriş çıkışında yaşadığı sorunu ortadan kaldırmak için oturduğu binanın dış cephesine asansör inşa ettirdi...

Asansör kazasının ardından ilk tazminat davası açıldı!

İSTANBUL'DA 10 işçinin ölümüne neden olan asansör kazasının ardından ilk tazminat davası açıldı. Murat Ustanın ailesi. Mecidiyeköy'deki inşaatın sahibi Torunlar Gayrimenkul'den 820 bin lira istiyor...

Torun Center asansör kazasında bilirkişi raporu tamamlandı!

İstanbul Mecidiyeköy’de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan facianın raporunda asansör firması Geda Major ve Torunlar şirketi asli kusurlu, iş güvenliği firması ve uzmanları tali kusurlu bulundu...

Hyundai Asansör’den, güvenlik için bir milyon test!

İnşaat sektöründeki hareketlilik, sektörün olmazsa olmazı asansörlere olan talebi de artırırdı. Son dönemde ardı ardına yaşanan kazalar ise asansör ve iş güvenliği konusunu gündeme getiriyor.

otis asansör projeleri Haberi

otis asansör projeleri

Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, güvenlik, kalite ve performansından dolayı Türkiye’deki önemli projelerin çoğunda Otis asansörlerinin tercih edildiğini söyledi. 


Uluslararası platformda önemli bir yeri olan, Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün büyük ilgi gösterdiği ‘Sign of the City Awards’da Türkiye’nin simgesi haline gelmiş projeler ödüllendirildi. 142 farklı projeye ait 199 başvurunun değerlendirildiği yarışmada, 16 kategoride 24 adet tamamlanmış ve devam eden proje ödüle layık görülürken, 4 jüri özel ödülü verildi. 


Prestijli binalar için ürün tasarlayıp geliştirmeye devam edeceğiz

‘Sign of the City Awards’ı kazanan 6 önemli projede, dünyanın ve Türkiye’nin lider asansör firması Otis’in üniteleri kullanıldı. Güvenlik, kalite ve performansından dolayı Türkiye’de inşa edilen büyük projelerin ve yüksek binaların çoğunda Otis’in tercih edildiğini vurgulayan Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, “Ülkemizin yüksek...