29 / 03 / 2024

OTM Otomasyon Mühendislik

OTM Otomasyon Mühendislik

İflas ertelemeyi kötüye kullanan firmaların sayısı artıyor. Demaş Kablo Sanayii A.Ş'nin yaklaşık iki yıldır aldırdığı iflas erteleme kararları, Tuzla'daki dev hastane inşaatını durma noktasına getirdi.

Refrikon Mühendislik Danışmanlık Otomasyon Limited Şirketi kuruldu!

Refrikon Mühendislik Danışmanlık Otomasyon Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Karhan Kibaroğlu ve Veysel Durlu ortaklığında kuruldu.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Rahmi Çakıroğlu tarafından kuruldu.

İnanlı Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektrik Otomasyon Mekanik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnanlı Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektrik Otomasyon Mekanik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlhan İnanlı tarafından kuruldu.

Promecsol Mühendislik Otomasyon Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promecsol Mühendislik Otomasyon Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sunay Çiçek tarafından kuruldu.

Çeltaş Mühendislik Makine Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeltaş Mühendislik Makine Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedel ile Mesut Taşdemir ve Serkan Çelebi ortaklığında kuruldu.

İstanbul Periyodik Kontrol Otomasyon İnşaat Mühendislik Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Periyodik Kontrol Otomasyon İnşaat Mühendislik Organizasyon Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Zeren tarafından kuruldu.

Duramach Makine Otomasyon Sistemleri Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duramach Makine Otomasyon Sistemleri Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Öztozan, Kenan Duran, Levent Güner, Michael Dostal ve Süleyman Hilmi Koçak tarafından kuruldu. 

Cerka İnşaat Makina Mühendislik Otomasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cerka İnşaat Makina Mühendislik Otomasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 80 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Can Karaman tarafından kuruldu.

O2 Otomasyon Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

O2 Otomasyon Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Okan Kaya ve Vedat Tosun ortaklığıyla kuruldu...

İstanbull Otomasyon Yapı İnşaat Mühendislik Ve Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbull Otomasyon Yapı İnşaat Mühendislik Ve Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Işık tarafından kuruldu.

Esba Mühendislik Elektrik Otomasyon Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esba Mühendislik Elektrik Otomasyon Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Çuhadar tarafından kuruldu. 

1a Bilişim Mühendislik Otomasyon Elektronik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1a Bilişim Mühendislik Otomasyon Elektronik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Öztürk tarafından kuruldu. 

OTM Otomasyon Mühendislik Haberi

OTM Otomasyon Mühendislik

Son yıllarda hiç gündemden düşmeyen iflas ertelemeler, alacaklı firmaları da vuruyor. İstanbul'da kurulu bulunan Demaş Kablo'nun iki yıldır mahkemeler üzerinden sağladığı iflas ertelemeler, dev bir yatırımı durma noktasına getirdi. İstanbul Tuzla'da yapımı devam eden 400 yataklı devlet hastanesinin inşaatı, Demaş'ın malzemeyi bir türlü teslim etmemesi nedeniyle bir türlü ilerlemiyor.


ALACAKLILAR MAĞDUR

1992 yılında limited şirket olarak Nihat ve Adnan Yılmaz kardeşler tarafından kurulan Demaş Kablo A.Ş, aldığı son bir kararla sermayesini 1 milyon lira artırarak 6 milyon liraya çıkardı. Bu kararla iflas ertelemede hukuki durumu düzelttiğini göstermeye çalışan firma, geçen İstanbul Tuzla'da temeli atılan 400 yataklı hastane inşaatı için kablo teslimi anlaşmasını yerine getirmedi. OTM Otomasyon Mühendislik şirketi ile yaptığı anlaşma gereği iş karşılığı aldığı çekleri de iade etmedi. Mahkemeye yansıyan...