29 / 03 / 2024

Oto World Asia iletişim

Oto World Asia iletişim

Dükkanların ve mağazaların satış sürecine devam edilen Pendik Oto World Asya teslim tarihi Aralık 2014 olması öngörülüyor. 4 katlı olarak dizayn edilen projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Has İnşaat Oto World Asya fiyat!

Oto World Asya projesi konum olarak Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre ve TEM otoyoluna 3 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya fiyat listesi...

Has İnşaat Oto World Asya nerede?

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya'da satışlar devam ediyor. Proje 22 bin 275 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Has İnşaat Oto World Asya nerede?

Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje 365 tane oto galeriden meydana geliyor.

Kurtköy Oto World Asya satış ofisi!

Oto World Asya projesinde yer alan dükkanların büyüklükleri minimum 200 metrekare, maksimum ise 600 metrekare olarak tasarlandı. Kurtköy Oto World Asya satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya satış ofisi telefon!

Oto World Asya satış ofisi telefon numarası 216 392 22 22 olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede İstanbul Anadolu Yakası Pendik'e bağlı Kurtköy'de inşa ediliyor.

Has İnşaat Oto World Asya adres!

Toplam 365 tane oto galeriden oluşan Oto World Asya projesinde daire teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek. Has İnşaat Oto World Asya adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Peki Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya Pendik teslimleri ne zaman?

Toplamda 22 bin 275 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Oto World Asya 'da yer alan dükkanların fiyatları 790 bin TL'den başlıyor. Peki Oto World Asya Pendik teslimleri ne zaman?

Kurtköy Oto World Asya fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde teslimler bu yıl gerçekleşecek. Projedeki dükkanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor. Kurtköy Oto World Asya fiyatları ne kadar?

Kurtköy Oto World Asya nerede yer alıyor?

Oto World Asya projesinde dükkanların fiyatları satış fiyatları 790 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor. Projede 365 adet galeri bulunuyor. Peki Kurtköy Oto World Asya nerede yer alıyor?

Oto World Asya satış fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde 365 tane galeri yer alıyor. Kiralık dükkan fiyatlarının 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değiştiği Oto World Asya satış fiyatları ne kadar?

Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya projesi toplam 365 adet oto galeriden meydana geliyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları...

Pendik Oto World Asya kiralık!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya projesi toplam 365 adet oto galeriden meydana geliyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya dükkan fiyatları...

Oto World Asia iletişim Haberi

Oto World Asia iletişim

Has Şirketler Grubu tarafından yaşama geçirilen Pendik Oto World Asya teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim.


İstanbul Anadolu yakası Pendik bölgesinde inşa edilen Oto World Asya projesi, 22 bin 275 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede yer alan mağazaların satışlarına devam ediliyor. 



170 milyon TL yatırım bedeli ile konumlanan Pendik Oto World Asya teslim tarihi 2014 yılı olması planlanıyor. Projede yer alan mağazaların alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor.


4 katlı olarak tasarlanan Pendik Oto World Asya teslim tarihi 2014 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. 365 adet galerinin yer aldığı projede; bankalar, sigorta acenteleri, oto aksesuar dükkanları ve oto kuaförler mevcut. 


Oto World Asia iletişim

Telefon: 0216 392 22 22 

Web adresi: http://www.otoworld.com.tr/

Merve...