25 / 04 / 2024

otopark aboneliği

otopark aboneliği

Kentte 65 bin araç kapasitesiyle vatandaşlara otopark hizmeti veren İSPARK'a bir yılda yaklaşık 40 bin abonelik başvurusu geldi. Özellikle iş hacminin yoğun olduğu bölgelerde abonelik eğilimi de artıyor...

Microsoft Xbox Mastercard: Oyunlarla dolu bir kredi kartı mı?

Microsoft, Xbox Mastercard adı verilen ve ilk kez satın alındığında Game Pass aboneliği de içeren bir kredi kartı tanıttı. Bu özel kredi kartı, standart bir kartın tüm işlevlerini yerine getirebilecek ve kullanıcılarına çeşitli ayrıcalıklar sunacak. İşte bu kartın özellikleri...

Netflix'e zam geldi! Dünyanın en pahalı aboneliği Türkiye'de! Ücretler ne kadar, kaç TL oldu?

Netflix Türkiye abonelik ücretlerine zam geldi, kullanıcıları şaşırttı! İşte detaylar...

İBB'den 'öğrenci' hamlesi! Usulsüzlük yapanlar aboneliği bitti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrencilik durumu biten öğrencilerin yıl boyu indirimli kart kullanmasının önüne geçti. Haksız bir şekilde öğrenci indirimi kullananların artık kartları tam bilet basacak..

Nilüfer Belediyesi konut imarlı 5 arsa satacak!

Nilüfer Belediyesi Nilbel Sosyal Otel Düğün Salonu Kreş Kafeterya Otopark İşletmeciliği ve Personel Anonim Şirketi, Bursa Nilüfer'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı.

Twitter Blue Türkiye sularında görüldü! 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından oluşturulan Twitter Blue aboneliği, Türk tarayıcılara indi. Detaylar için buraya tıklayın!

Twitter'da yeni dönem başladı! İşte açıklanan fiyatı

Twitter, yeni döneme girerek Blue aboneliği için yıllık ödeme seçeneğini duyurdu. Peki fiyatı ne kadar işte detaylar.

9.90 TL'ye BluTV aboneliği!

Geçtiğimiz günlerde abonelik fiyatına ikinci kez zam yapılarak 49,90 TL'ye ulaşması BluTV, bugüne özel 9.90 TL oldu. İşte detaylar...

İskan olmadan elektrik aboneliği alınır mı?

İskan, bir binanın tamamı için verilen ve bu binanın kullanıma uygun olduğunu belirten bir belgedir. Peki “İskan olmadan elektrik aboneliği alınır mı?” İşte detaylar!

Arçelik kahve makinesi alana 1.700 TL değerinde kahve aboneliği hediye! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen beyaz eşya markası Arçelik’te şimdi seçili kahve makinesi alımlarında 1.700 TL değerinde kahve aboneliği hediye! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi…

Futbol tutkunlarına müjde! Televizyonunu Vestel’den al, DIGITURK'ü ücretsiz izle! 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Teknoloji devi Vestel 49” ve üstü televizyon alımlarında 1 yıllık DIGITURK taraftar paketi aboneliği hediye veriliyor. Televizyonunu Vestel’den alanlar DIGITURK'ü ücretsiz izleme şansına sahip. İşte kampanya detayları ve fiyat listesi.

Konut piyasasında ev sahiplerinden kiracıyı bezdiren yeni taktikler! Elektrik ve su aboneliği yok

Konut fiyatlarındaki aşırı yükseliş ve konut arzında yaşanan problemler kiracıların olağanüstü kira artışlarına mecburen 'evet' demelerine neden oldu. Ev sahipleriyse istedikleri kirayı alamadığı kiracıyı evden çıkarmak için yeni taktiklere başvuruyor. İşte detaylar..

Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni konut alacak olanlar ya da kiraya çıkacak olan vatandaşların oturacakları konutta doğal gaz aboneliğini yaptırmaları gerekiyor. Peki, Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar..

Elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni bir eve taşınırken, iş yeri açarken veya inşaatı yeni bitmiş bir yapı için sıfırdan elektrik abonelik başvurusu yapılması gerekiyor. Peki, elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

otopark aboneliği Haberi

otopark aboneliği

İstanbul'da 65 bin araç kapasitesiyle vatandaşlara otopark hizmeti veren İSPARK'a bir yılda yaklaşık 40 bin abonelik başvurusu geldi. Özellikle iş hacminin yoğun olduğu bölgelerde abonelik eğilimi de artıyor. 


Taşıt sahiplerinin günlük hayatında önemli bir yer tutan otopark sorununun çözümü konusunda abonelik sistemine olan talep dikkati çekiyor. 3 milyon taşıtın bulunduğu İstanbul'da her gün 750 yeni araç trafiğe çıkıyor. Bin kişiye 150 aracın düştüğü kentte otopark kapasitesi yaklaşık 300 bin dolayında. Otoparklarda yer bulma sorunu, sürücüleri abonelik sistemine yöneltti. Özellikle Beşiktaş, Eminönü, Fatih, Mecidiyeköy ve Kadıköy'de otopark aboneliklerinde artış gözlendi.


İstanbul'da 65 bin araç kapasitesiyle vatandaşlara hizmet veren İSPARK'a bir yılda yaklaşık 40 bin abonelik başvurusu geldi. İSPARK, açık ve katlı otoparklarında 15 bin kapasiteyi abonelere ayırırken, özellikle iş hacminin yoğun olduğu...