26 / 04 / 2024

Övünç İnşaat adresi

Övünç İnşaat adresi

Övünç İnşaat Elektrik Otomotiv ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Murat Erdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Temmuz' da Ümraniye, Esenşehir Mahallesi' nde kuruldu.

Vıas İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vıas İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Yakacık'ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çalar tarafından kuruldu.

GTÜ'den deprem raporu geldi: Hasarın en temel nedeni sıvılaşma gibi zemin problemleri!

Gebze Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenleri, Adıyaman'ın Gölbaşı ve Hatay'ın İskenderun ilçelerindeki hasarın temel sebebinin, sıvılaşma gibi zemin problemleri olarak gösterilebileceğine dikkat çekti. 

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Viola Ventures Vı Lp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Viola Ventures Vı Lp İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Umut Sucu tarafından kuruldu.

Murat Övüç'ün lüks villası soyuldu!

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün Silivri'deki lüks villası soyuldu. Övüç, lüks villasından 147 bin dolar ve değerli takı eşyalarının çalındığını iddia ederek polise başvurdu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

Seba Suites : Şehri yaşamanın yeni adresi!

Toplam 144 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor.

H V Murat İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

H V Murat İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Husseın Mourad ve M. Walıd Mourad imzasıyla kuruldu.

V İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

V İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Koray Vural ve Kemal Yöyen imzasıyla kuruldu.

Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu!

Yenişehir’in merkezi Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu. Milyonluk evlerin satışa çıktığı bölgede metrekare fiyatları 4 bin 500 lirayı buldu.

Mst Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mst Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esra Kıvılcım tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de kuruldu.

Övünç İnşaat adresi Haberi

Övünç İnşaat adresi

Övünç İnşaat Elektrik Otomotiv ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Murat Erdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ümraniye, Esenşehir Mahallesi'nde kuruldu.


Övünç İnşaat Elektrik Otomotiv ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...