29 / 03 / 2024

Oya Zingal kimdir

Oya Zingal kimdir

Emlak satışında tapuda binde 20 olan tapu harçların 30 Eylül’e kadar binde 15’e indirilmesini MRESCO Türkiye CEO’su Oya Zingal değerlendirdi.

Roya Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Roya Biyoteknoloji Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oya Çökmez Doğan tarafından kuruldu.

Virya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Virya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Suvon Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suvon Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Punya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Punya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Oya Aydınlık kimdir? Oya Aydınlık nereden mezun?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı olan Oya Aydınlık kimdir? Oya Aydınlık nereden mezun? İşte ayrıntılar...

Türkiye için sevindiren gelişme! Altında dev keşif

Koza Altın'ın Kayseri Kaşköy projesinde devam eden çalışmalar sonuç veriyor. Yapılan açıklamaya göre, piyasa değeri 1,2 milyar dolar olarak hesaplanan yeni altın rezervleri bulundu. Yeni keşfin, 2024 yılında üretime alınması ve bilançoya katkı vereceği düşünülüyor.

İşte korkunç veriler! Deprem kaç atom bombasına eşit enerji çıkardı, bölge toplamda ne kadar süre sallandı?

Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan iki büyük deprem felaketinde yitirilen can sayısı artıyor. Deprem nedeniyle hayatını kaybeden ve yaralılarla ilgili son bilançoya göre, ölü sayısı 20 bin 665 olurken, yaralı sayısı ise 80 bini aştı. Diğer yandan AFAD, yaptığı açıklamadı depremin ne denli korku

Yeni Oya Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Oya Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta HAşim Cihan Yazgan tarafından kuruldu.

Kadın Kooperatifleri ürünlerinde el emeği göz nuruna yakışır fiyatlar! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Kırsal kesimde yer alan ya da evde el işi üreten kadınların son yıllarda kooperatifleşerek ekonomiye katkıları ciddi oranda artmaya başladı. Ardı ardına kurulan kadın koopetarifleri oya, nakış, çeyiz setinden tutun salça, makarna, pekmeze kadar yüzlerce ürün çeşidini üretip son tüketiciye ulaştırıyo

Etiler Hane Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Etiler Hane Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta Oya Tollahat Oran tarafından kuruldu.

Oya Zingal kimdir Haberi

Oya Zingal kimdir

Gayrimenkul sektörünü canlandırma sürecinde önemli bir adım daha atıldı. Tapu harçlarında yapılan indirim, sektörde geniş yankı buldu. Binde 20 olan tapu harcı yapılan düzenlemeyle 30 Eylül tarihine kadar binde 15’e indirildi. Bu indirime ek olarak, damga vergisi oranı da sıfırlandı. Yapılan düzenlemeler hem gayrimenkul alıcıları hem de sektör yetkililerince çok önemli bir adım olarak değerlendirildi. 


MRESCO Türkiye CEO’su Oya Zingal bu düzenlemelerin sektöre hatırı sayılır bir hareketlilik getireceğini belirterek 2017’nin de inşaat sektörünün yılı olacağını vurguladı. 


Sektör hareketlendi

Tapu harcında yapılan indirimin sektör açısından çok önemli olduğuna kaydeden Oya Zingal, “2012 yılında tapu harçları binde 16,5’den, binde 20’ye yükseltilmişti. Son dönemde yapılan KDV ve damga vergisi indirimleri ve ek olarak tapu harçlarının binde 15’e indirilmesi, yabancılara yapılan konut satışlarında KDV’nin istisna tutulması...