18 / 04 / 2024

Öz Küçük Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

Öz Küçük Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

Öz Küçük Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Lokman Küçük tarafından 300 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Başıbüyük Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Son dakika.. Et ve Süt Kurumu'ndan müjde! Ucuza kırmızı et satışı yapılacak

Kırmızı etteki fahiş yükseliş, zaten geçim darlığı çeken vatandaş için lüks halini alırken, Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokole binaen, artık kasaplara uygun ücretli kırmızı et satışı yapılacak.

D Diamond'da tamtur yüzük yüzde 50'ye varan indirim! 8 Aralık 2022 fiyat listesi...

D Diamond'da tamtur yüzük yüzde 50'ye varan indirim yapıldı. Sakın bu fırsatı kaçırmayın!  İşte 8 Aralık 2022 D Diamond tamtur pırlanta yüzük fiyat listesi...

Blue Diamond'da yarımtur yüzük yüzde 40 indirim! 24 Kasım 2022 fiyat listesi...

Blue Diamond'da yarımtur yüzük yüzde 40 indirim yapıldı. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, Blue Diamond'da yarımtur yüzük fiyatları ne kadar? Blue Diamond'da yarımtur pırlanta yüzükler kaç TL? 24 Kasım 2022 Blue Diamond yarımtur pırlanta yüzük fiyat listesi...

Kaspar Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaspar Mimarlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ömer Çevikbaş ve Samet Tekşen ortaklığında kuruldu.

Rekor Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rekor Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret  Limited  Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Öz tarafından kuruldu.

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Olgun ve Serkan Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

Öz Baş Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baş Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Baş ve Yasin Baş ortaklığında kuruldu.

Bsy Mimarlık Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Bsy Mimarlık Yapı Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bersis Yaldız tarafından kuruldu.

Yağız Grup Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağız Grup Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Tekgöz tarafından kuruldu.

Uğur Bulut: Deprem değil, çürük yapılar öldürüyor!

Keçiören Belediyesi Kaymakamı Uğur Bulut, İzmir'deki deprem sonrasında açıklamalarda bulundu. Bulut, ''Deprem öldürmüyor, çürük yapılar öldürüyor. Özellikle deprem bölgelerindeki kentsel dönüşümleri ivedilikle yapmalıyız'' dedi.

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kızıl tarafından kuruldu.

Lider Group Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Group Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Asal tarafından kuruldu.

Designage Mimarlık Yapı Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Designage Mimarlık Yapı Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Şahin tarafından kuruldu. 

Öz Küçük Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Haberi

Öz Küçük Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi

Öz Küçük Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Lokman Küçük tarafından 300 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Başıbüyük Yolu Caddesi'nde kuruldu. 


Öz Küçük Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...