27 / 04 / 2024

öz ve ay gıda yeşil gyo ortaklığı

öz ve ay gıda yeşil gyo ortaklığı

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Hamidiye'de hayata geçireceği projeler için Öz ve Ay İnşaat ile "Yeşil Reliance Yapı Adi Ortaklığı" isimli bir adi ortaklık kurulmasına karar verdi...

Nova Arsa Ayvalık yüzde 35 peşinat ve vade farksız 24 ay taksit avantajı!

Nova Arsa, Ayvalık projesi için 35 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı sunuyor. 

Nova Arsa Ayvalık yüzde 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı!

1997 senesinden beri arsa yatırımı, mimari dizayn ve yönetimi ile inşaat yapımı dahil bir çok alanda faaliyet gösteren Nova Arsa, Ayvalık projesi için 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı sağlıyor.

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Dedeman Village yüzde 50 peşin vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta!

Dedeman Village , Ankara'nın Beypazarı, Güdül ve Ayaş bölgesi çevresinde BCM Grup, DAFF Grup ve Meydan Yapı ortaklığında yükseliyor. Dedeman Villaları yüzde 50 peşin vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta.

Tual Gölyaka 2. Kısım satışa çıktı! Vade farksız 60 ay taksit fırsatı!

Emlak Konut GYO ve Dağ Holding tarafından hayata geçirilen Tual Gölyaka Projesi vade farksız 60 ay taksit seçenekleri ile satışa çıktı.

Devlet Su İşleri sınavsız ve mülakatsız personel alımı için son başvuru tarihi açıklandı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Devlet Su İşleri sınavsız ve mülakatsız personel alımı için son başvuru tarihi resmen açıklandı. Bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

İş arayanlar bu habere bayılacak! Üniversite mülakatsız ve düşük KPSS puanıyla memur olun! İşte detaylar!

İş arayanlara müjdeli haber verildi. Üniversitede memur olmak isteyenlerin fırsat ayağına geldi. Mülakatsız ve düşük KPSS puanıyla işinize hemen başlayın. İşte ayrıntılar…

Kahramanmaraş'ta hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğal gaz verildi! 

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta arızaların giderilmesinin ardından hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğalgaz verildi.

Migros'ta kırmızı ve beyaz et ürünlerine çılgın yüzde 35'e varan indirim! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. Migros'ta kırmızı ve beyaz et ürünlerine çılgın indirim! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Schafer Fit Oven Airfryer Siyah Sıcak Hava Fritözü ve Fırın en ucuza nereden alınır? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler dikkat ! Sizin için Schafer Fit Airfryer Sıcak Hava Fritöz ve Fırın cihazının en ucuza satıldığı yeri, ne kadara satıldığını ve özelliklerini araştırdık. İşte detaylar..

Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuza nerede satılıyor, ne kadara satılıyor? Karaca 8 Mart 2023 fiyat listesi

Kahve makinesi arayışı içinde olanlar dikkat! Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesini sizin için araştırdık.  Peki Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuz fiyata nereden alınır? 

Carrefoursa'dan zeytinyağı ve ayçiçek yağında şok indirimi! 50 lira birden ucuzladı! 3 Mart 2023 Fiyat Listesi

Yeni ayla birlikte indirimlerini yenileyen marketler zincirinde zeytinyağı ve ay çiçek yağına dev indirim geldi. Yudum Egemden Naturel Sızma Zeytinyağı 252 liradan tam 54 lira birden indirime girerek 198,90 TL’ye düşerken, Yudum 4 Litre Ayçiçek Yağı ise 174,90 TL yerine 45 lira indirimle 129,90 TL’d

Schafer Sıcak Hava Fritözü ve Fırın en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Schafer Fit Airfryer Sıcak Hava Fritözü ve Fırın; program sayısı, işlev, tasarım, kullanım, özellik ve ısıtma gücü bakımından çeşitli kızartma ve pişirme işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştirir.

öz ve ay gıda yeşil gyo ortaklığı Haberi

öz ve ay gıda yeşil gyo ortaklığı


Yeşil GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin; İstanbul İli, Hamidiye mevkii, 6801, 6802, 6803, 6804, 6805, 7001, 7002, 7003 numaralı adalar ve bu adalara komşu veya yakın civardaki ada ve parseller üzerinde gerçekleştirilecek olan projeleri hayata geçirmek amacıyla, Öz ve Ay İnşaat Gıda Turizm San. ve Tic. Ltd. Şti. ile "Yeşil Reliance Yapı Adi Ortaklığı" unvanlı bir adi ortaklık kurulmasına ve bahsi geçen ortaklığa %70 oranında iştirak edilmesine karar verilmiştir. 


Yatırımcılarımıza ve kamuoyuna saygı ile...