23 / 04 / 2024

Öz Yamanlar Metal İnşaat adres 

Öz Yamanlar Metal İnşaat adres 

Öz Yamanlar Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Ocak tarafından kuruldu.

Chatarra Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chatarra Metal Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berna Esperansa Öğütveren ve Ceyda Zırh Özer ortaklığında kuruldu.

Kurtuluş37 İnşaat Metal Kimya Ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtuluş37 İnşaat Metal Kimya Ve Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Güvem tarafından kuruldu.

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Güvem tarafından kuruldu.

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Burak Zıvalı tarafından kuruldu.

Stilo İnşaat Metal Lojistik Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stilo İnşaat Metal Lojistik Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Kızılkaya tarafından kuruldu.

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Cingöz tarafından kuruldu.

Felix Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Felix Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mete Tunca tarafından kuruldu.

Eskim Makina Metal Hırdavat Alüminyum Ve Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskim Makina Metal Hırdavat Alüminyum Ve Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Tomruk tarafından kuruldu.

Guli İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Reklam Nakliye Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Guli İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Malzemesi Reklam Nakliye Otomotiv Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sevi tarafından kuruldu.

Asas Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Asas Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Edebalı tarafından kuruldu.

Global 61 Metal İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global 61 Metal İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Özçelik tarafından kuruldu.

Hellas Metal İnşaat Hırdavat Kimyevi Maddeler Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hellas Metal İnşaat Hırdavat Kimyevi Maddeler Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Öz Yamanlar Metal İnşaat adres  Haberi

Öz Yamanlar Metal İnşaat adres 

Öz Yamanlar Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Ocak tarafından kuruldu.

Öz Yamanlar Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2. Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. 3. Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 4. Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek. 5. İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum...