25 / 04 / 2024

Özak gyo gayrimenkul portföyü

Özak gyo gayrimenkul portföyü

Özak GYO, düzenli nakit akışına sahip olan bir şirket. Şirketin toplam aktiflerinin yüzde 21'ini süren projeler oluşturuyor. Emre Akyol, Büyükyalı Projesi satışlarının 2021'de yüzde 80'e ulaşabileceğini ve 2020'de de tamamlanabileceğini tahmin ediyor...

Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o rakamlar...

Özak GYO, Didim Altınkum'da yer alan arsa ile Bodrum Akyarlar'da yer alan arsalarının 2022 değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Özak GYO İş İstanbul 34'teki 26 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İş İstanbul 34 Plaza'da yer alan 26 adet bağımsız bölüme ilişkin Değerleme Raporu yayımlandı. Peki Özak GYO İş İstanbul 34'teki 26 adet bağımsız bölümün değeri kaç lira oldu? İşte ayrıntılar...

Özak GYO Göktürk parsellerinin değeri belli oldu! 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Göktürk 201 ada 1 parsel, 198 ada 6 parsel, 197 ada 1 parsel ile ilgili değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Göktürk parsellerinin değeri ne kadar oldu?

Özak GYO Büyükyalı projesine ne kadar değer biçildi? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Büyükyalı Projesine ilişkin 30 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Büyükyalı projesinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak GYO Demre arsasının değeri belli oldu!

Özak GYO'nun Antalya ili, Demre ilçesi, Büyükkum Mahallesi, Çamlık Caddesi 194 ada 338 parselde yer alan gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Özak GYO Demre arsasının değeri ne kadar oldu?

Özak GYO'nun Didim arsasına 82.1 milyon TL'lik otel yapılacak!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Özak GYO 2021 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

Özak GYO portföyüne 2021 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için ise değerleme hizmetinin "Atak Gayrimenkul Değerleme A.Ş." ve "Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."den alınmasına karar verildi. 

Özak GYO 34 Portall Plaza 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun İstanbul İli Başakşehir İlçesi'nde yer alan 34 Portall Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Özak GYO 34 Portall Plaza 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun İstanbul İli Başakşehir İlçesi'nde yer alan 34 Portall Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Özak GYO İş İstanbul 34 Plaza 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun İstanbul İli Bağcılar İlçesi'nde yer alan İş İstanbul 34 Plaza'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Özak GYO Ela Quality Resort Hotel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun Antalya İli Serik İlçesi Belek'te yer alan Ela Quality Resort Hotel ile ilgili gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Özak gyo gayrimenkul portföyü Haberi

Özak gyo gayrimenkul portföyü

Özak GYO, iyi çeşitlendirilmiş bir gayrimenkul portföyü yapısına ve düzenli nakit akışına sahip durumda. Gedik Yatırım araştırma Müdürü Dr. Emre Akyol, Özak GYO'nun projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.



Ekonomist Dergisi'nde Özak GYO'nun tamamlanmış projeleri, şirketin toplam aktiflerinin yüzde 42'sini sağlıyor. Otel, ofis ve perakendecilik alanlarında kira getirisi sağlayan bu gayrimenkuller, pazarın canlı olmadığı dönemlerde dahi şirket için düzenli nakit akışı kaynağı halinde oluyor. Bu gayrimenkullerden sağlanan gelirler, 2019'un dokuz ayında konsolide net cironun yüzde 62'sini meydana getirdi.

Süren projeler ise, şirketin toplam aktiflerinin yüzde 21'ini, arsalar ise yüzde 12'sini oluşturuyor. Büyükyalı Projesi satışlarının 2020'de yüzde 60'a, 2021'de yüzde 80'e ulaşabileceği, 2022'de de tamamlanabileceği tahmin ediliyor.

Bu doğrultuda şirketin 2019 için yıllık yüzde 138 artışla 213 milyon...