17 / 04 / 2024

Özak GYO Mahmutbey

Özak GYO Mahmutbey

Kıraça Şirketler Grubu'nun en büyük şirketi olan Karsan, 2011 'de Amerika New York'ta kullanılacak taksilerin belirleneceği "Geleceğin Taksisi" ihalesinde ilk üçe kaldı

Buse Terim, Amerika'daki öğrenci evinin kapılarını açtı!

Buse Terim, Türkiye'ye dönmeden önce yaşadığı öğrenci evinin fotoğraflarını blog sayfasında paylaştı

Özak GYO Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı! Hemen oturuma hazır daireler!

Özak GYO tarafından Basın Ekspres'e komşu olarak yükselen Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı devam ediyor. 

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

Özak GYO Mahmutbey projesi geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO İstanbul Mahmutbey'de hayata geçirilmesi planlanan projenin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verdi. İşte ayrıntılar...

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Özak GYO Beşiktaş'ta yer alan 5 adet parsel ile Mahmutbey'de yer alan 4 parselinin değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Özak GYO Mahmutbey arsasının değeri belli oldu! 

Özak GYO, İstanbul Mahmutbey'de yer alan arsası ile ilgili 2022 yılı değerleme raporunu yayımladı. Peki Özak GYO Mahmutbey arsasının değeri ne kadar oldu? İşte Özak GYO Mahmutbey arsasının değeri...

Özak GYO Mahmutbey arsasının değeri ne kadar?

Özak GYO Mahmutbey arsasının KDV hariç toplam değeri 110 milyon 913 bin TL, KDv dahil toplam değeri ise 130 milyon 877 bin 340 TL olarak belirlendi. 

Özak GYO Mahmutbey arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO, İstanbul İli Bağcılar İlçesi Mahmutbey'de yer alan 4 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Özak GYO Mahmutbey arsası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bağcılar İlçesi Mahmutbey'de yer alan 4 adet parsele ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Mahmutbey arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimekul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bağcılar İlçesi Mahmutbey'de yer alan 4 adet parsele ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Mahmutbey arsalarının 2017 değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mahmutbey'de yer alan 4 adet arsaya ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Özak GYO Mahmutbey arsası 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO Mahmutbey arsası 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Özak GYO, 2 ödül birden kazandı!

Özak GYO, farklı alanlarda da özel başarılara imza atmaya devam ediyor. ARC Awards'ta, farklı formatıyla geleneksel olmayan raporlar kategorisinde Bronz ödül kazandı. Galaxy Award'ta ise genel tasarım kategorisinde gümüş ödül almayı başardı.

Özak GYO, tasfiye protokolü imzaladı!

Özak GYO tarafından KAP'a yapılan açıklamada, EPP ile arasında imzalanan gelir paylaşımlı projenin karşılıklı mutabakat ile sonlandırıldığını bildirdi.

Özak GYO Mahmutbey Haberi

Özak GYO Mahmutbey

Ancak ihaleyi Nissan'ın NV200 modeli kazandı. Suna - İnan Kıraç Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren İstanbul Araştırmaları Enstitüsü'nde de Bizans, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerinde İstanbul'un tarihi, kültürel yapısı ve insan profili araştırılıyor.

HIZLI OKUMA
Galatasaray'ın en etkili isimlerinden biri olarak kabul görüyor. Adnan Polat'ın istifasıyla biten süreci yönetmekle eleştirildi.
Kızı İpek Kıraç'ın serveti kendisinden 150 milyon dolar daha fazla.

Eşi Suna Kıraç'la birlikte kurdukları Pera Müzesi'nde Anadolu ağırlık ölçüleri, Kütahya çini - seramikleri ve oryantalist resim koleksiyonları sergileniyor.

Forbes