26 / 04 / 2024

Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat

Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve İnter Yapı İnşaat, Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine katıldı. 

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO, Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projelerinde yaşanan ilişkin o son dakika gelişmesi...

Özak GYO Mahmutbey projesi geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO İstanbul Mahmutbey'de hayata geçirilmesi planlanan projenin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verdi. İşte ayrıntılar...

Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o rakamlar...

Özak GYO, Didim Altınkum'da yer alan arsa ile Bodrum Akyarlar'da yer alan arsalarının 2022 değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri belli oldu! 

Özak GYO Beşiktaş'ta yer alan 5 adet parsel ile Mahmutbey'de yer alan 4 parselinin değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO Beşiktaş ve Mahmutbey arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Bulvar 216 AVM'nin değeri ne kadar oldu? Özak GYO açıkladı!

Özak GYO İstanbul ili, Ataşehir ilçesinde yer alan Bulvar 216 AVM'nin 30 Eylül 2022 tarihli değerleme raporunu yayımladı. Peki Özak GYO Bulvar 216 AVM'nin değeri ne kadar oldu? İşte detaylar ve değerleme raporu...

Özak GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Özak GYO, 1 Ocak 2022 ile 30 Haziran 2022 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporlarını yayınladı. Peki Özak GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Özak GYO 2022'nin ilk 3 ayında ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti?

Özak GYO, 1 Ocak 2022 - 31 Mart 2022 dönemine ilişkin finansal raporunu, faaliyet raporunu ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Özak GYO Göktürk 2 projesinin yapı ruhsatı alındı!

Özak GYO Göktürk 2 projesindeki  A-B-C blokların yapı ruhsatı 30 Aralık ve 31 Aralık 2021 tarihlerinde alındı.

Özak GYO Göktürk 2 fiyat!

Özak GYO Göktürk 2 fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Özak GYO Göktürk 2 fiyat bilgisi ve proje detayları...

Özak GYO Göktürk 2 nerede?

Göktürk 2  nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Özak GYO Göktürk 2 nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Özak GYO Göktürk 2 projesi geliyor! Yeni proje!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Haberi

Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ihaleye katılım hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm San.ve Tic.A.Ş.'den oluşan ve şirket uüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu  ortak  girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin bugün gerçekleştirdiği 1. oturumuna katıldı.

Özak GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm San.ve Tic.A.Ş.'den oluşan ve Şirketimizin %99 pay ile pilot ortak olduğu  ortak  girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.  tarafından düzenlenen "İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 15.03.2018 tarihindeki 1. oturumuna katılmıştır.

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Marmara Üniversitesi Nişantaşı arsa ihalesine 6 teklif!