23 / 04 / 2024

özak gyonun denetim şirketi kim

özak gyonun denetim şirketi kim

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklğı'nın 2015 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için, Denetimden Sorumlu Komite tarafından önerilen Güney Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. seçildi.

Özak GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşu olarak  PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi seçti. 

Özak GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Özak GYO'nun 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere PWC  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar veridi.

Özak GYO 2021 yılı bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO, 2021 yılına ait bağımsız denetim hizmetinin, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından yerine  getirilmesi hususunun Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi. 

Özak GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO'nun 14 Mayıs 2020 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. 2020 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti. 

Özak GYO 2020 için PWC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için PWC  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı.

Özak GYO 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Özak GYO 2020 yılına ait bağımsız denetim hizmetinin, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından yerine  getirilmesi hususunun Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Özak GYO 2019 için PWC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı.

Özak GYO 2019 yılı için PWC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Özak GYO 2019 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Özak GYO 2019 yılı bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik'i genel kurulun onayına sunacak...

Özak GYO'nun bağımsız denetim şirket seçimi tescillendi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Özak GYO PWC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş ile anlaştığını bildirdi.

Özak GYO bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi genel kurulun onayına sunacak...

Özak GYO 2017 yılı bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO'nun olağan genel kurul toplantısında PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. 2017 yılı için bağımsız denetim kuruluşu olarak seçildi.

özak gyonun denetim şirketi kim Haberi

özak gyonun denetim şirketi kim

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklğı'nın 2015 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için, Denetimden Sorumlu Komite tarafından önerilen Güney Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. seçildi. 


Açıklama:

Yönetim Kurulumuzun 29.04.2015 tarihli toplantısında; 

Sermaye Piyasası Kanunu, Türk Ticaret Kanunu'nun 399. Maddesi ve ilgili mevzuat çerçevesinde Şirketimizin 2015 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için, Denetimden Sorumlu Komite tarafından önerilen GÜNEY BAĞIMSIZ DENETİM VE SMMM A.Ş.'nin (a member firm of Ernst & Young Global Limited), genel kurulda onaya sunulmak üzere, bağımsız denetçi olarak seçilmesine karar verilmiştir.


Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine...